Sky Unit
Zainteresovan član
- Poruka
- 273
iskrneo ja sam rak,ne znam dal tripujem ali ja ne prepoznajem nijednu od osobina rakova kod sebe,mislim smejurija mi je uglavnom no hejt
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

volim ih i uvek rado nasrcem i upadam u njihov svet

opijaju, odnos sa njima je kao beskrajni vrtlog strasti, ceznje i osecaja da smo zivi kao nikad do tad, inteligentne, surovo iskrene, ili ih mrze (iskompleksirani sto nisu kao one
) ili ih obozavaju.

pa pokusavaju da sefuju u svojoj kuci(ovo vazi i za zene)Rodjeni predvodnici i vojnici
U razgovorima vole da vode glavnu rec i vole da se prica o njima.Ne podnose nicije kritike jer su jako sujetne.Ako se doteruju vole upadljivu garderobu i sminku.Bar jednom u zivotu ofarbaju kosu u crveno
Vole da citaju i cesto pisu poeziju
Vole da pricaju o zdravstvenim tegobama koje su im aktuelne,u svemu su uredne i pedantne.Obicno imaju alergiju na prasinu
Apsolutno romanticne i okrenute vise tudjim nego svojim problemima,ljudi oko nje ovo obilato koriste.Ribe su vecito uspavane nesto ili barem tako izgledaju.Mogu dosta toga da istrpe.

Iz nekog mog iskustva

)(Al Capone,Elvis Presley,Martin Luther King,Muhamed Ali,Njutn itd)

Po asocijacija za svaki znak,koju ja vezem za njih iz mog nekog zivotnog iskustva:
Ovan - glumci
Bik - pozitivni
Blizanci - prijatelji
Rak - nesigurni
Lav - ponosni(sto smatram pozitivnom osobinom)
Devica - sitnicavi,joooj.....
Vaga - pedantni i mirisljavi
Skorpija - meni antipaticni i nemam ih u okolini
Strelac - pozitivci,duhoviti,iskreni
Jarac - nisu bas otvoreni,hladni
Vodolija - idealisti,slobodnjaci
Ribe - iskrene duse

mazohisticki deo mene makar 
rovod