Kaži sebi........

• Začetnik teme Začetnik teme Lallo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Boze, ne ljutim se više na tebe...sada znam zasto me i dalje stavljaš u takve životne situacije. Sada znam i hvala ti. Sada znam, i hvala ti. Živote moj, i nisi ti tako loš. I kada mi dodje da povraćam od muke, i od nekih stvari mi se okrene utroba koliko me neke stvari diraju da mi se smuče naprosto, sada znam zbog cega je to sve bilo. Da shvatim i sama koliko sam ja izuzetna. Kao ličnost. Kao čovek. Kao girl. A nisam bila toga svesna. Da sam sve to sto mi mnogi oko mene govore. Izuzetna. Da li je moguce da ja svega toga nisam bila svesna sve ove godine ? Mozda je moguce. Sada jesam. Stavljao si me na svojevrsne probe i sa ljudima , da konačno i sama ukapiram koliko vredim. Džaba talenat ako ga nisi svestan. Da, sve je to bilo potrebno da bih ja sve to razumela. Da budem svesna svega kada dodje nagrada u zivotu....Za sve. Za sve muke i patnje. Hvala ti. Ipak je vredelo. Svake suze. Bolelo je, ali je vredelo. :kiss:

Па ти си магнет за будалетине, смараче и прогонитељке које се осећају угрожено :eek:... баш ме занима шта им се толико свиђа... :think:
или шта их угрожава у њиховим умовима :dontunderstand:

:manikir:

Idemo dalje...
cheer.gif

I gluposti su za ljude. Tacno tako.Ne valjas? Najgora? Samo ti je*eno gresis i ne dises kako treba a svi su ostali idealni?Aha...Ok. Sada cu barem imati razloga da mislim lose o sebi. Pitam se, kakav je osecaj kada te uniste?Upravo ovakav.Ne krivim nikoga.Ja sam ta, koja je dozvolila da bude unistena.Gluposti, dobar dan ti zelim.Gluposti, moje drugo ime.Zivote grozni, mrzim te.Bice ovo jos jedan odvratan dan . :kiss:

Tako ti i treba za sve, kada si verovala pogresnim ljudima.Svoj trojici bila puka zabava kroz je*eni zivot dok nije naisla jel te lepsa, bolja, pametnija.Vedrija mozda?Bogatija?I sta jos sve ne...Danas mi se smucilo sve.Uvek upljuvana a svi sva trojica se odmah snadjose nakon mene a ja najgore.Boze, ti si Djavo u Bozjem obliku.Ne stitis svoje andjele.Ne verujem vise u tebe.Ok, nesretna pa sta.Da, najgora.Zato drugima blista osmeh ali sh ti je*eno najgora.Pa, da.Zamena.Statiras kroz tudje zivote.Toliko vredis.Ok, mogu ja i drugacije.Ne vredim?Fala Vam lepo. Odustajem.Svi ste isti.Djubrad i prokleti olos prevarantski.Boze, nema tebe.Nema. :kiss:

Back