Kaži sebi........

• Začetnik teme Začetnik teme Lallo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tako je....Najbolje. :kiss:
heart-in-chains.jpg

Pokaži im sutra šta znaš i sa kim imaju posla. Ti si rodjena, da budeš vodja. Brzo kapiraš, ssposobna si i znaš šta hoćeš. Tvoja je nesreća, sto si uvek sretala ljude koji su te samo saplitali, ne vrednovali i naterali da misliš da si samo ti krivac za sve. Sada znaš da sve možeš i sama. Da si svo vreme bila u zabludi, da ne vrediš i da su drugi bolji. Da je najbolja zapravo stvar, kada vidis da neko nece nesto ni da ti pokaze, ni da ti pomogne....da, jeste. Jer onda sve sto uspeš sam, naprosto je tvoje i taj osecaj niko nikada ne moze da ti uzme. Osecaj da vredis, da umeš i da znaš. Da ne posustaješ i kada brišu patos i go*na sa tobom, jer ti znaš ko si, sta zelis, sta nikada neces biti sta god se desilo i sta je tvoj cilj u zivotu. Sutra je tvoj dan, da pokazes od cega si sazdana. :kiss:

I zapravo, nista ovde na ovom Forumu nije ni kako izgleda niti kako se tumači. To samo tebi tako deluje, znaš. Niti su ljudi ono za sta se izdaju, predtavljaju. Sta osecaju, kazuju ili ne kazuju. Sta rade ili ne rade. Sve je to samo fol negde i retko ko je zaista ono sta jeste. Retko ko je ono sta si i ti. Nije zato zaista ni retko, sto te svaka budala moze zevzeciti, jer ti poverujes u svasta. Jer si naprosto neiksvarena. Olako ti veruješ, mala. Olako. Vidis u svakome ono i sta ima i nema. Jer si suviše posebna i negde detinje naivna. A drugi to koriste da ih raduje tvoja tuga, plač, da okrenu glavu. I hvala ti na tome Boze, sto se u tome razlikujem od njih. Što ja svojim rečima, upisujem granicu na nebu...Izmedju sebe i njih. :kiss:

Da. Voliš. I dalje. Uprkos svemu. Njega. A, ne bi trebalo. Ali osecaj je osecaj i ja tu ne mogu ništa. A onda se setim bujice tvojih uvreda, sto mi dusu izranjavale i ne znam sta radim to...zasto te volim. Pa prolete kroz glavu najbolji momenti i opet te duša moja poželi. Sada je sve pomešano.Borim se.Sa sobom.Sa tobom.U dusi, i umu.U srcu svom.Kada ce prestati sve, pitam se.Preteško je. :heart: :kiss:

Back