Kavčić vs Trninić

Uglavnom, nema varijante u kojoj se može reći da je bolje da av ostane. On je zlo.
Ma uvek može i gore: da on “siđe” pa da dođu Nataša Kanidić i NVO ekipa + razni reformisti u rezervi što ih AV sad drži na klupi +oni SNS-ovi podobni proevropski kadrovi ( la Jelena Milić, Zoka + Gmaz Śormaz & Co.) formiraju neku “vladu narodnog jedinstva”. To što bi oni bili lukaviji od AV pa ne bi plakali baš 24/7 sa Pinka i Informera ne bi bilo baš nikakav napredak.

... i onda ode u prevarantsku grupu građana SuverenistiDosta je bilo, koja je preteča MI Glas iz Udbe :lol:

Објаснио је у емисији да се прикључио Радуловићу због намјере да помогне са бесплатним уџбеницима ђацима, па је морао након тога да ради на тежи и спорији начин када Радуловић није прошао. Испунио је обећање које је раније помињао, касније је прикупљао новац за просветаре који су добили отказ због подршке студентима.
Пошто ти је Кавчић поспрдно "Радуловићев сведок", да видимо чији је "сведок" била твоја другарица...
"Веранов сведок" ("B92") :)

Lele, a da neko malo proveri na koliko programa Suzana 2.0 sarađuje sa AV Vladom Srbije?

G5WagF1XkAAmq00

https://x.com/arleta131313/status/1987664689870860531

Poslednja izmena:
Pa ja mislim da je sam Vučić sns kadar podoban EU. Tako da sam i njega uračunao u tu tvoju fuziju sns i građanista.

Ima kvalitet koji građaniste čini boljim od Vučića - lakše ih je smeniti. I to je to.
Zato je nepohodna lista koja bi mogla da napadne tvrdo jezgro birača SNS-a - ne klijentelističko, ni one koji trče za svakom vlašću, ti su potpuno njegovi, nego one koji bi inače glasali za neku normalnu građansku desnicu kad bi takve bilo makar i na horizontu. Bez Druge Srbije i bez trulih kompromisa sa okolnim nacionalizmima.

Zato je nepohodna lista koja bi mogla da napadne tvrdo jezgro birača SNS-a - ne klijentelističko, ni one koji trče za svakom vlašću, ti su potpuno njegovi, nego one koji bi inače glasali za neku normalnu građansku desnicu kad bi takve bilo makar i na horizontu. Bez Druge Srbije i bez trulih kompromisa sa okolnim nacionalizmima.
Pa imam poverenja u studente kad budu formirali listu, s obzirom na afinitete koje imaju, koga su do sada otkačili, a koji smetaju Trninići i Zbiljašu.
A ako i naprave nešto što se meni ne sviđa, neću da cepidlačim. Od ava ne mogu da budu gori, iako ti, nažalost, misliš da mogu.

Pa imam poverenja u studente kad budu formirali listu, s obzirom na afinitete koje imaju, koga su do sada otkačili, a koji smetaju Trninići i Zbiljašu.
A ako i naprave nešto što se meni ne sviđa, neću da cepidlačim. Od ava ne mogu da budu gori, iako ti, nažalost, misliš da mogu.
Misli se upravo na dotičnu ekipu, plus na onu “Srbiju” s “katarzama” i ostalim…

Ma ne može gore. Vučić je mogao da prevari narod da je patriota, jer je imao nacionalističku prošlost.
To ljudi sa tvojih slika ne mogu. Pa samim tim ne mogu ni da uspostave lojalnost ljudi po dubini, da rade za njih u nameštanju izbora npr.
A ako nisu sposobni da uspostave njegov sistem, onda i ne mogu biti gori od njega čak i kad bi hteli.

Back