pa di bi svit danas stiga da se svaka manina u nekoj drzavi "kurci"i trazi svoje....
Kao Albanci na Kosovu i Metohiji, kao Hrvati i Slovenci u bivšoj SFRJ....
francuzi sigurno nisu.bili srbi,ili cetnici, kako ti je draze.
ja bio svjedok vremena.video svojim ocima.znaci nista vatikan,
CCN i slicne splacine..
Vidiš, i ja sam bio svedok vremena. A to nisu bili Srbi ili četnici, već JNA.
A u toj JNA bilo je pripadnika svih naroda i narodnosti tadašnje SFRJ, tako da je tvoja priča o agresiji očigledna laž.
ti si direktono/indirektno negirao GENOCID u srebrenici.
kad bi ja to napravio sa jasenovcem dobio bi dozivotni ban.
ali necemo se zalit..
U Srebrenici se desio zločin. Sud ga je proglasio genocidom. A ako se u Srebrenici desio genocid, onda se u Krajini desio genocid na kub.
U Srebrenici nisu popaljene nesrpske kuće. Iz osvojene Srebrenice se živo i zdravo od 40000 stanovnika Crvenom Krstu javilo 38000.
U Krajini je sve što je bilo srpsko popaljeno i razoreno. U Krajini su svi (žene, deca, starci) koji nisu mogli ili nisu stigli da pobegnu pobijeni.
I šta ti tu ne razumeš? Zapravo, praviš se da ne razumeš.
jos jednom, JA bio svjedok svih tih dogadjanja,kad su raznorazni
bradati(ne svi)cetnici upadali u Hrvatsku,vikali "ovo je srbija",palili,ubijali i protjerivali sve nesrbe..
poslije dobili dobre batine(oluja i bljesak)..i sad cmizdre.
Ako si bio svedok, kao što tvrdiš, pa sad nas truješ svojom lažljivom ustaškom propagandom, onda je to još žalosnije.
Nisi ti bio jedini svedok. Ima ih još živih koji pamte i Špegelja, kao i ono šta su crnokošuljaši radili po Gospiću godinu dana pre nego je Hrvatska proglasila nezavisnost, pa se tamo pojavile "bradonje".
Imam od koga i da učim.