Katolici plaćalu 660 $ za sramotu !

efendi.Grof

Obećava
Banovan
Poruka
60
PEDOFILI, BOLESNICI, SATANISTI...........

U koga veruju, dok neka deca umiru od gladi, katolička perverznjačka crkva plaća ogroman novac da se sakrije sramota. Kažu "BOG SVE VIDI........!"

Svaki minut po jedno dete umire u Africi od gladi , dok oni svoje bludne radnje izvršavaju nad nedužnom decom. I još plaćaju

Isuse, ti koji si na nebesima........., Gospode !

efendi.Grof:

U koga veruju, dok neka deca umiru od gladi, katolička perverznjačka crkva plaća ogroman novac da se sakrije sramota. Kažu "BOG SVE VIDI........!"

Svaki minut po jedno dete umire u Africi od gladi , dok oni svoje bludne radnje izvršavaju nad nedužnom decom. I još plaćaju

Grofe, ti jedno te isto pricas u zadnjih nekoliko postova. Ti mislis da su svi katolici isti? Ako tako mislis onda si glup. Kratko i jasno.

Mene oko toga svega, oko crkve, brine to sto tamo idu pedofili da bi bili u kontaktu sa decom. I katolicki i pravoslavni popovi. I jos me brine to sto uzimaju pare kucke na kojestarije. Lepo im prica onaj vladika sto je napadnu od nekog Vlaha ispostavilo se, da to ne rade, da ne uzimaju pare na sve i svasta jer je to narodu skupo. Ali ne, bitno je da oni voze audije i sl.. Pa sve bi ja to u zatvor, nema veze da li je svesteno lice ili ne.

minos:
Aha..trebala je nasa crkva da se ogradi od njega a ne da zataskava sve ono sto se desili,mislim da su pogresili..kada ga vec drzavni sud nije osudio..

Devedesetih sam upoznala jednu Ruskinju, udala se za nekog momka iz Beograda. Dobro je živela ovde, u svakom slučaju bolje nego u Rusiji, ali je bila šokirana podatkom da se u našoj crkvi uredno naplaćuju venčanja, sahrane i krštenja, ne samo što se naplaćuju, već postoji tačna cena za svaki od tih dogadjaja.

Ne znam da li govori istinu, ali ona tvrdi da se to u Rusiji ne naplaćuje i žena smatra da je to sramota. Ostavi se donacija crkvi, koliko ko može, a takve stvari su besplatne za sve.

Prosto me je bilo sramota, kao da ja uzimam te pare.

Registra:
Devedesetih sam upoznala jednu Ruskinju, udala se za nekog momka iz Beograda. Dobro je živela ovde, u svakom slučaju bolje nego u Rusiji, ali je bila šokirana podatkom da se u našoj crkvi uredno naplaćuju venčanja, sahrane i krštenja, ne samo što se naplaćuju, već postoji tačna cena za svaki od tih dogadjaja.

Ne znam da li govori istinu, ali ona tvrdi da se to u Rusiji ne naplaćuje i žena smatra da je to sramota. Ostavi se donacija crkvi, koliko ko može, a takve stvari su besplatne za sve.

Po logici stvari, naša crkva nikako, ali nikako, ne bi smela da naplaćuje dve stvari - krštenje i opelo.
Krštenjem, dete uvodimo u veru, crkva dobija novog vernika, novog Raba Božijeg.
Smrću (opelo), crkva je izgubila svog vernika, svog Raba Božijeg.
Sramota je da crkva ova dva čina naplaćuje (i to najskuplje).

Slave, venčanja i druge prilike, u redu da se naplati. Ako hoću crkveno venčanje, 4-6 sveštenika da me venčaju, da mi peva crkveni hor itd - plati, slažem se. Ali krštenje i opelo?? To je onda pokazatelj da vera prelazi u običan grabež za lovom. Po meni sramota.

Katolička crkva - o njoj ne treba trošiti reči. Dovoljno je reći katolička crkva i sve je rečeno.

efendi.Grof:

priznaj,ti si samo cekao ovaku priliku..da uredno popljujes SVE katolike...

tj.odmetnike pravoslavlja..kao ti to zasigurno vidis...

koji kompleksi..nevirovatno..

Registra:

u mojoj eparhiji , rasko-prizrenskoj , usluge krstenja, opela, se ne naplacuju, ne postoji nikakav cenovnik vec svako daje koliko misli da treba.

Jerry Ropero:
pahomije je na sudu oslobodjen kao nevin sto znaci da nije kriv za ono sto mu se stavljalo na teret.
Ta budala nevina?! :shock:
Evo sada cu ti reci kako je oslobodjen, znam iz prve ruke ;)

Vestaci, znas one sto prave uvid u slucaj na licu mesta, su doneli zakljucak da je "velikim radom" i silnim molitvama Pahomije izgubio sexualnu zelju. I to je sudinica iz Nisa prihvatila :lol:
Inace ona je poznata po jos nekoliko nebuloznih slucajeva. E kada su to vestaci utvrdili onda mora biti tacno
joj

Back