Pa sta ako je razvedena?Jel to neki zlocin?Nije ni prva ni poslednja.Hvala Bogu kad i postoji razvod pa vise zene ne moraju da trpe sve i svasta kao sto je to bilo pre.Sad je vecina zena i obrazovana i ekonomski nezavisna pa zasto da trpi i pati.Mislim,nisam za razvod po svaku cenu al ako je to jedina opcija za vracanje vlastitog zivota u ravnotezu sto da ne.Tamo na nekim drugim temama zene se optuzuju kao glavni inicijatori razvoda.Pa zar to nije logicno?Zasto bi muskarac trazio razvod kad mu je kako god okrenes dobro...kod kuce ga uvek sve ceka gotovo,skuhano,oprano,zena sem sto obigrava ko luda te oko dece te oko njega,zaradjuje i pare pa tako nije jedini sto donosi novac u kucu,vrlo cesto da bi se osetio muskarcem nalupa zenu pa ode u kafanu da potrosi pare na kurawe i da se naloce,pa onda malo u kladionicu....i zasto bi nastojao da izadje iz svog prirodnog stanista kad uziva ko bubreg u loju.Zalosno je da ima dosta zena pa svakodnevno svasta trpe samo da ugode,familiji i da komsiluk ne bi nesta ruzno rekao i tako dok ne iscedi poslednji atom snage iz sebe.Medjutim ima i ovih hrabrih da pokazu ostalim zenama kako se moze i da to nije nikakav bauk.A da se ne moze ponovo udati cak i sa petoro dece varas se.Jedina stvar kod tih zena je sto vise ni nece da se udaju,mnoge kazu: “Imala sam vec jednom budalu druga mi ne treba,sad hocu da uzivam.”Zato,mani se predrasuda i brini se o svom zivotu a mozda i da prestanes da pravis milion naloga,jer sve mi ovo sto pises forumski deja vu.
Hahaha,take se ne razvode vec one koje iskljucivo to ne rade,evo da sad pokusam da se setim ne znam ni jednu vrednu,koja kuva,radi,sprema a da se razvela dok je svim raspustenicama najveci specijalitet kuce narucena pica,pusti price...