Katastrofalan pad zenske trzisne vrednosti nakon razvoda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sta ako je razvedena?Jel to neki zlocin?Nije ni prva ni poslednja.Hvala Bogu kad i postoji razvod pa vise zene ne moraju da trpe sve i svasta kao sto je to bilo pre.Sad je vecina zena i obrazovana i ekonomski nezavisna pa zasto da trpi i pati.Mislim,nisam za razvod po svaku cenu al ako je to jedina opcija za vracanje vlastitog zivota u ravnotezu sto da ne.Tamo na nekim drugim temama zene se optuzuju kao glavni inicijatori razvoda.Pa zar to nije logicno?Zasto bi muskarac trazio razvod kad mu je kako god okrenes dobro...kod kuce ga uvek sve ceka gotovo,skuhano,oprano,zena sem sto obigrava ko luda te oko dece te oko njega,zaradjuje i pare pa tako nije jedini sto donosi novac u kucu,vrlo cesto da bi se osetio muskarcem nalupa zenu pa ode u kafanu da potrosi pare na kurawe i da se naloce,pa onda malo u kladionicu....i zasto bi nastojao da izadje iz svog prirodnog stanista kad uziva ko bubreg u loju.Zalosno je da ima dosta zena pa svakodnevno svasta trpe samo da ugode,familiji i da komsiluk ne bi nesta ruzno rekao i tako dok ne iscedi poslednji atom snage iz sebe.Medjutim ima i ovih hrabrih da pokazu ostalim zenama kako se moze i da to nije nikakav bauk.A da se ne moze ponovo udati cak i sa petoro dece varas se.Jedina stvar kod tih zena je sto vise ni nece da se udaju,mnoge kazu: “Imala sam vec jednom budalu druga mi ne treba,sad hocu da uzivam.”Zato,mani se predrasuda i brini se o svom zivotu a mozda i da prestanes da pravis milion naloga,jer sve mi ovo sto pises forumski deja vu.

Hahaha,take se ne razvode vec one koje iskljucivo to ne rade,evo da sad pokusam da se setim ne znam ni jednu vrednu,koja kuva,radi,sprema a da se razvela dok je svim raspustenicama najveci specijalitet kuce narucena pica,pusti price...

Evo sad mi se vec razvija ta fantasticna ideja kako se otarasiti polovnih razvaljotki punih kompleksa i mrznje koje nas tanjusni budzet i privredu unistavaju.Kao prvo prave negativnu atmosferu u drustvu krkaju svakojake lekove za smirenje koje placa zdravstveno osiguranje .Cist su trosak a nisu produktivne dakle dubioza kompletna.To su uglavnom zene bez perspektive po bilo kom osnovu dakle zasle su u godine potomstva nemaju ili ukoliko ga i imaju ono je problematicno ili sa perspektivom da takvo postane.To od ovdasnjih muskaraca nece niko da zeni, entuzijasti koji ih eventualno heftaju gube vreme sa njima a mogli bi se posvetiti nekim normalnim zenama sa kojima bi ostvarili potomstvo i brak.Dakle te opajdare treba uvaliti nekom u inostranstvu po mogucstvu nekim nasim nepijateljima cime bi korist bila visestruka.

Ovdasnje zene pogotovo polovnjache su nas izvozni adut kao sto se sa zapada izvoze polovni automobili tako mi mozemo da izvezemo nase polovnjache i da delom kompezujemo privredni deficit.Ukoliko nema zainteresovanih likova tamo u pustom inostranstvu da ih heftaju mogu da posluze kao hrana za lavove ili tome slicno.

bolje i hrana lavovima nego na heftanje kod nekog matorog gastosa kojem preliva pivska stomačina preko osedelih dlačurina, koji ima loš zadah i gomilu kardiovaskularnih i psihosomatskih oboljenja koje je zaradio uz evre i dolare.
ali pojedine naše polovnjače, a bogami i omladinke fufe se i dalje lože na tu ubojitu kombinaciju: treš- dolari, pa da im ***** mater kad su glupave:lol:
šta fali lepo biti nedojebana baba ili u krajnjem slučaju, pronaći nekog dedišu sa krkobabićevog platnog spiska i uživati ovo malo što je preostalo od mizernog života u srbijici?:D
lepo, leti banja, zimi..opet banja...uveče leba nadrobljenog u mleko,ujutru rakijica pa kafica, po pola vijagrice svako pa se malo vijate po sobama, za ručak jagnjeća čorbica i čaša vina, popodne odmor, posle malo socijalizacije na bingu i tomboli, a uveče druga polovina vijagre da proradi cirkulacija i da se ne lede noge pred spavanje.

nemate bre pojma, samo pyzdite ovde, a život je tako prokleto lep:lol:
i za svakog ima rešenje:)

a zašto bi se "polovnjača" uopšte udavala? da li je to neko propisano pravilo?
svašta. ybte, kako ste vi neki zaostali u vremenu i prostoru, pa to je strašno.
i još vas lože pojedini koji se ni sami u životu ne pridržavaju principa koje zagovaraju:lol:
smehotresno.

- - - - - - - - - -

Cijela ova sekcija se pretvorila u musko-zenska nadjebavanja, nije ni cudo kad vecina muskih i zenskih diskutanata nista ne guzi.

samo polako. doćiće i taj dugoočekivani trenutak, kada nam se ključne hejterske forumske ličnosti preko noći preobrate u male zaljubljene mace:lol:

treba ih tada naterati da pojedu sve što su iskakili ovde.

Evo sad mi se vec razvija ta fantasticna ideja kako se otarasiti polovnih razvaljotki punih kompleksa i mrznje koje nas tanjusni budzet i privredu unistavaju.Kao prvo prave negativnu atmosferu u drustvu krkaju svakojake lekove za smirenje koje placa zdravstveno osiguranje .Cist su trosak a nisu produktivne dakle dubioza kompletna.To su uglavnom zene bez perspektive po bilo kom osnovu dakle zasle su u godine potomstva nemaju ili ukoliko ga i imaju ono je problematicno ili sa perspektivom da takvo postane.To od ovdasnjih muskaraca nece niko da zeni, entuzijasti koji ih eventualno heftaju gube vreme sa njima a mogli bi se posvetiti nekim normalnim zenama sa kojima bi ostvarili potomstvo i brak.Dakle te opajdare treba uvaliti nekom u inostranstvu po mogucstvu nekim nasim nepijateljima cime bi korist bila visestruka.
Dobra ideja kolex ,i ne samo to , usporavaju privredu i aktivnosti , opterecuju ekonomiju ,neproduktivne su , uvaljuju se u ionako nagomilanu administraciju , zavode i upropascavaju muskarce ,upropascavaju i buduce generacije....velika beda.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back