Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vesna1356:zna li neko kada ima kasting za decu jer moja cerka ima 6 god i prilicno je nadarena na tom polju pa bi pokusali hvala puno
Pa mozda dete voli da plese ili peva. A ako voli zasto ne bi islo u neku npr. plesnu skolu. Meni je zao sto me moji nisu upisali na tako nesto kada sam bila mala. :? Samo tada nije bilo prilike a mozda im ne bi palo na pamet i da je bilo. :?gane011:verovatno zato sto najveci broj roditelja koji imaju tendenciju ka epitetu "promaseni slucajevi" poseduju strahovitu ambiciju da "izguraju" decu da postanu cirkuzanti kako bi izlecili sopstvene komplekse.
otuda poticu izjave tipa - moja cerka je strahovito nadarena i ako sam ja bila glupa (naravno i ostala jer to je vanvremenska kategorija) ne mora i ona.
Ne treba ti kasting za muzicku školu... Ne znam odakle si, ali sigurno ima neka muz. škola u blizini. Odes, pitaš, kad ce biti ( mada mislim da je kasno, ali nikad se ne zna, obicno su u maju, mozda ima i u septembru), odete na prijemni, mali zapevusi i to je to...Aphroditi:Kasting? Kakav, gde?
I ja hoću mog sina da upišem u muzičku školu, ali malo glupo da se ovde raspitujem za to.
linabg:Ne treba ti kasting za muzicku školu... Ne znam odakle si, ali sigurno ima neka muz. škola u blizini. Odes, pitaš, kad ce biti ( mada mislim da je kasno, ali nikad se ne zna, obicno su u maju, mozda ima i u septembru), odete na prijemni, mali zapevusi i to je to...
Ok. mislila sam da stvarno pitasAphroditi:Ja sam pokusala da budem ironicna, ali ocigledno bezuspesno.:?
Ne ulazim u to sta je zena htela, ali postaviti pitanje na forumu, kasting, gde i kad, a pise joj u profilu da je iz Minhena,....mislim malo mi je nelogicno.
Odkud mi to mozemo da znamo.
A ja vec znam u koju muz. skolu i kad mogu da upisem svoje dete.:-P :-D
Larra:nadarena na polju kastinga?