a bre Milun Buduća legenda Poruka 36.913 25.09.2024. u 13:13 - Kasandra sletela u Beograd #26 kasandra sletela u Beograd......???????? ............. ne mogu da verujem.
K Khal Drogo Elita Poruka 17.319 26.09.2024. u 11:17 - Kasandra sletela u Beograd #27 faraonn: Kasandra je bio jedan od cetiri Generala Alexandra Velikog, cudno mi je da se zenskom polu cesto daje takvo ime... Kliknite za proširenje... Касандра је име грчког поријекла, у изворном значењу блистава, сјајна. У грчкој митологиоји, кћерка тројанског краља Пријама и краљице Хекабе
faraonn: Kasandra je bio jedan od cetiri Generala Alexandra Velikog, cudno mi je da se zenskom polu cesto daje takvo ime... Kliknite za proširenje... Касандра је име грчког поријекла, у изворном значењу блистава, сјајна. У грчкој митологиоји, кћерка тројанског краља Пријама и краљице Хекабе
maybell Poznat Poruka 9.399 26.09.2024. u 11:20 - Kasandra sletela u Beograd #28 dobro, i sta ad reci na to?! i dalje lepo izgleda..
Обилић Elita Poruka 17.639 10.10.2024. u 17:16 - Kasandra sletela u Beograd #29 "Порке Игњасио, порке ?!" Ову сам реченицу упамтио за цео живот ! Уф, какав је идиот био тај Игњасио! Препоручујем му да заобиђе овај део света. Касандра је увек добродошла.
"Порке Игњасио, порке ?!" Ову сам реченицу упамтио за цео живот ! Уф, какав је идиот био тај Игњасио! Препоручујем му да заобиђе овај део света. Касандра је увек добродошла.