Kasandra sletela u Beograd

Atomic™

Srebrna tastatura
Poruka
242.122

Kasandra sletela u Beograd, uslikali je na aerodromu: Evo kako izgleda nakon skoro tri decenije​

kasandra-1024x682-1.jpg

Glumica Koraima Tores iz legendarne serije “Kasandra” sinoć je stigla u našu prestonicu kako bi se u jednoj epizodi “Igre sudbine” pojavila kao specijalan gost.

Koraima Tores je kao Kasandra stekla veliku popularnost u Srbiji tokom devedesetih godina, kada su brojne porodice sa nestrpljenjem čekale nove epizode ove sapunice.

coraima_torres_22092024_0020.jpg

Inače, ovo je njen drugi dolazak u Srbiju, a producent serije „Igra sudbine“, Nikola Burovac, nije krio oduševljenje što će im se pridružiti na setu.

„Koraima je izuzetno lepa, srdačna i prirodna žena. Zaista je poput prave Kasandre. Mi smo učinili da se ona oseća kao zvezda, jer ona to i jeste. Nije imala nikakve zahteve. Srećna je što je opet u Srbiji i što je deo naše najveće serije“, kaže Burovac, a prenosi Nova.
coraima_torres_22092024_0028.jpg

„Mogu samo otkriti da će biti i bolje od Kasandre“, kaže on.

Podsetimo, slavna glumica je prilikom dolaska 1997. godine, osim Beograda, posetila i Novi Sad i Niš. Kako je tad rekla, Srbija ima specijalno mesto u njenom srcu.

– Vidim da ste dobar narod, puno mi je srce i sve vas mnogo volim – kazala je tada Koraima

https://citymagazine.danas.rs/scena...o-izgleda-nakon-skoro-tri-decenije/?ref=danas

Prevod sa TV sapunica se čita posebnom tehnikom.
Kad god je zapeta ona se čita "SA gaćama"
A kada je tačka ona se čita "BEZ gaća"

Primer prevoda:
"Slušaj me dobro, stigla je tetka."

Čita se ovako:
"Slušaj me dobro sa gaćama stigla je tetka bez gaća"

ili

"Nikad se nisam vozila na motoru" BEZ gaća...

I tako dalje...
Na ovaj način možete mnooogo lakše da zaključite šta će biti u sledećoj epizodi...

Kasandra sletela u Beograd, uslikali je na aerodromu: Evo kako izgleda nakon skoro tri decenije​

kasandra-1024x682-1.jpg

Glumica Koraima Tores iz legendarne serije “Kasandra” sinoć je stigla u našu prestonicu kako bi se u jednoj epizodi “Igre sudbine” pojavila kao specijalan gost.

Koraima Tores je kao Kasandra stekla veliku popularnost u Srbiji tokom devedesetih godina, kada su brojne porodice sa nestrpljenjem čekale nove epizode ove sapunice.

coraima_torres_22092024_0020.jpg

Inače, ovo je njen drugi dolazak u Srbiju, a producent serije „Igra sudbine“, Nikola Burovac, nije krio oduševljenje što će im se pridružiti na setu.

„Koraima je izuzetno lepa, srdačna i prirodna žena. Zaista je poput prave Kasandre. Mi smo učinili da se ona oseća kao zvezda, jer ona to i jeste. Nije imala nikakve zahteve. Srećna je što je opet u Srbiji i što je deo naše najveće serije“, kaže Burovac, a prenosi Nova.

Podsetimo, slavna glumica je prilikom dolaska 1997. godine, osim Beograda, posetila i Novi Sad i Niš. Kako je tad rekla, Srbija ima specijalno mesto u njenom srcu.

– Vidim da ste dobar narod, puno mi je srce i sve vas mnogo volim – kazala je tada Koraima

https://citymagazine.danas.rs/scena...o-izgleda-nakon-skoro-tri-decenije/?ref=danas
ja sam je isa valaj da gledam kade je bila u srbiju prosli put i zlika zam se valaj sa njezinom dvojnicom koja me osamarila iz cistog mira

Kasandra sletela u Beograd, uslikali je na aerodromu: Evo kako izgleda nakon skoro tri decenije

dobra je... fuckable :per:

Jel bese nasi ljudi pisali peticiju da puste njenog lika iz zatvora kojeg je glumila u seriji?
А када ми је колега са посла причао шта је било са његовом женом

Дођем ја са посла кући видим жена сузу сузу лије ја је питам шта ти је жено што плачеш ма није ми ништа него много плачем што је касандра у затвору и да потпишем петицију да касандара се пусти из затвора да дам паре за адвоката за њу

А када ми је колега са посла причао шта је било са његовом женом

Дођем ја са посла кући видим жена сузу сузу лије ја је питам шта ти је жено што плачеш ма није ми ништа него много плачем што је касандра у затвору и да потпишем петицију да касандара се пусти из затвора да дам паре за адвоката за њу

Pisu mediji da su ljudi u Kucevu stvarno pisali peticiju ali iz zabave.
Ovo je vec ozbiljan fan Kasandre :)

На данашњи дан 1997. године након епизоде у којој је ухапшена Касандра у појединим градовима Југославије одржани су протести.

Писане су петиције влади Венецуеле да се Касандра хитно ослободи из затвора како би дошла из Београда да се кандидује за председницу СР Југославије.

Протести нису били једино што су Срби урадили за Касандру. Наиме, она је била у то време гост у Хали спортова, а многи Срби су ћеркама давали имена Касандра.

https://www.sd.rs/sr/vesti/drustvo/na-danasnji-dan-je-uhapsena-kasandra-2019-07-24

Back