_honeybunny_
Primećen član
- Poruka
- 851
Bliss:...povezivanje 2 osobe sa karmom?
...da li verujete da je neka osoba sudbinski odredjena da bude sa vama?
Da,verujem...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Andjelka777:Po nekom starom predanju, prvo bice je u pocetku sveta bilo hermafrodit, covek i zena spojeni kicmom, kao sijamci. Onda su se razdvojili, i od tada se te dve polovine istog tela traze...
To bi znacilo da svako od nas ima samo jednu osobu koja je "ona prava", nasa druga polovina. Ne znam sta da kazem po tom pitanju, mada mislim da svako od nas ima predodredjenu sudbinu koja je odredjena rodjenjem. Ali ne znaci da svako zavrsi sa tom savrsenom osobom za njega, naprotiv....
Ja se licno samo bojim da mi se ne desi da sretnem tu svoju "drugu polovinu", a da je ne prepoznam i iskuliram....
hmm... ne bih mogao da pobijem princip karme... ali mozda kao predispoziciju da se sretnemo i prepoznamo... sve ostalo je na nama...Bliss:...povezivanje 2 osobe sa karmom?
Verujem da postoje stvari i ljudi koji su nam sudjeni, da ih prepoznamo ali nisam sigurna da se to uvek desi!Bliss:...povezivanje 2 osobe sa karmom?
eh sto se kaze iz tvojih usta(tastature) u Bozije usi!!!geisha:kao sto sam rekla pre neki post, verujem u karmu i u sudbinu. verujem da prava osoba postoji za svakog i da ako verujemo u tu osobu pronacicemo je i naravno s tom osobom cemo pronaci pravu ljubav. a, prava ljubav naravno znaci voleti nekog s celim svojim bicem i ziveti za tu osobu i za sve sto imas stvoreno s tom osobom (ova ideja je najlakse da se objasni ako ljudi pomisle na labudove koji dozivotno zive s jednim partnerom i u svemu su zajedno, kad jedan od labudova umre onda onaj drugi umre kroz nekoliko sati zbog prevelike tuge). ako su labudovi sposobni za takvu ljubav i karmu, zasto i ljudi ne bi bili?
da, ali sudbina zna biti okrutna i da ih opet razdvoji.Bliss:...povezivanje 2 osobe sa karmom?
Lucky Luck:da, ali sudbina zna biti okrutna i da ih opet razdvoji.
Slazem sePsihologue:Termicki spojeni se ne razdvajaju LUCKY ...
geisha:kao sto sam rekla pre neki post, verujem u karmu i u sudbinu. verujem da prava osoba postoji za svakog i da ako verujemo u tu osobu pronacicemo je i naravno s tom osobom cemo pronaci pravu ljubav. a, prava ljubav naravno znaci voleti nekog s celim svojim bicem i ziveti za tu osobu i za sve sto imas stvoreno s tom osobom (ova ideja je najlakse da se objasni ako ljudi pomisle na labudove koji dozivotno zive s jednim partnerom i u svemu su zajedno, kad jedan od labudova umre onda onaj drugi umre kroz nekoliko sati zbog prevelike tuge). ako su labudovi sposobni za takvu ljubav i karmu, zasto i ljudi ne bi bili?
A sta ako ih SVE sretnes u isto vreme?zelenooka:I da, naravno da verujem da je neka osoba rođena :wink: baš za mene...Ponekad čak mislim da ih ima više...![]()
U potpunosti se slažem sa tobom. I..........sve je to istina.geisha:kao sto sam rekla pre neki post, verujem u karmu i u sudbinu. verujem da prava osoba postoji za svakog i da ako verujemo u tu osobu pronacicemo je i naravno s tom osobom cemo pronaci pravu ljubav. a, prava ljubav naravno znaci voleti nekog s celim svojim bicem i ziveti za tu osobu i za sve sto imas stvoreno s tom osobom (ova ideja je najlakse da se objasni ako ljudi pomisle na labudove koji dozivotno zive s jednim partnerom i u svemu su zajedno, kad jedan od labudova umre onda onaj drugi umre kroz nekoliko sati zbog prevelike tuge). ako su labudovi sposobni za takvu ljubav i karmu, zasto i ljudi ne bi bili?
Pa i losha karma je karma. Zavisi shta si radio u proshlom zivotu (ili nekoliko proshlih)Psihologue:Karmicki spojeni se ne razdvajaju LUCKY ...
Psihologue:Karma spoji dvoje ljudi KOJI ZATIM putem regresije shvate da su ziveli i u proshlom zivotu zajedno..
Lichi na filozofiju ali sushtinski KARMA je veoma zahvalna za sva
istrazivanja u vezi sudbinske ljubavi...
KARMA ili zivotni zapis o dogadjaima koji se moraju odigrati sa nama u glavnim ulogama...nastavice se..
I jos jedna nelogicnost...Psihologue:Karma spoji dvoje ljudi KOJI ZATIM putem regresije shvate da su ziveli i u proshlom zivotu zajedno..
Lichi na filozofiju ali sushtinski KARMA je veoma zahvalna za sva
istrazivanja u vezi sudbinske ljubavi...
KARMA ili zivotni zapis o dogadjaima koji se moraju odigrati sa nama u glavnim ulogama...nastavice se..
Petar_Pan:I jos jedna nelogicnost...
Kako tumacis da se broj stanovnika na zemlji povecava? Kako su onda svi u proslom zivotu bili sa nekim?
Ne postoji karma, postoje samo nasa dela, nase zelje i nasa nadanja. Sva ta prica je samo manipulacija osecanjima, ali mora se priznati da je prijatna.
Da li ce se neki "naci" zavisi samo od njih dvoje a ne od nekakve sudbine...zidova Jerihonskih...![]()
Sad sam se setio jednog smsa:
Praticu te i u snu kao sto hrabri samuraj prati svoju sudbinu...
Tipicna manipulacija...