Karma, Reinkarnacija, Vaskrsnuce...

U sustini...ne vjerujem u to.... i mislim da su to gluposti Kako ti mozes biti siguran u nacin na koji si ti radio regresiju da je ok? Mozda je nacin hipnoze upravo napravljen da uradi to o cemu ti....znaci,svaki nacin na koji se radi hipnoza moze biti upravo to o cemu ti pricas...a da hipnotizer nema o tome pojma,bas zato sto je i on hipnotizovan...ha.....jesi li ikad razmisljao o tome?
Draga kiki...Samo sam malo hteo da ti kazem da budes opreznija...Nije nista ozbiljno...Ali kloni se hipnotizera po netu...:)

Draga kiki...Samo golgota koja te ceka donece ti prosvetljenje.....Pocinje sa dezorejtisanoscu, jer ti se EGO buni protiv n aredbi koje si dobila.....Facebok i vecinu foruma kotrolisu pomenuti...Obrati se Vojnim lekarima jer si verovatno 'kodirana...Izvini sto ti nisam ranije rekao, moram i ja da pazim sta pricam....JER VELIKI BRAT PRATI SVE....

Preterujes malo, ne mogu oni svakom uraditi razlicite slike, to pod jedan, a pod dva, svi smo doziveli drugacije vizije i nepovezane zivote... tako da... ;) izvini, ali mislim da to sto pricas jeste samo jedna odtvojih mnogobrojnih zavera i sta ti ja jos znam cega...:neutral:

U sustini...ne vjerujem u to.... i mislim da su to gluposti Kako ti mozes biti siguran u nacin na koji si ti radio regresiju da je ok? Mozda je nacin hipnoze upravo napravljen da uradi to o cemu ti....znaci,svaki nacin na koji se radi hipnoza moze biti upravo to o cemu ti pricas...a da hipnotizer nema o tome pojma,bas zato sto je i on hipnotizovan...ha.....jesi li ikad razmisljao o tome?

Kiki, opusteno bre, sama znas sta si uradila, sta si bila i kako se osecas i zasto se osecas tako kako ti jeste, dont vory be happy! :super:

to i ja mislim..
strsljen,ne lupaj...iz mog ugla izgleda kao da su tebi isprali mozak,a ne kiki:hahaha:

:klap: i da, pripazi stvarno na recnik malo... :super: ipak je to strsljen! ;) a ne ja... :D

Preterujes malo, ne mogu oni svakom uraditi razlicite slike, to pod jedan, a pod dva, svi smo doziveli drugacije vizije i nepovezane zivote... tako da... ;) izvini, ali mislim da to sto pricas jeste samo jedna odtvojih mnogobrojnih zavera i sta ti ja jos znam cega...:neutral:

Kiki, opusteno bre, sama znas sta si uradila, sta si bila i kako se osecas i zasto se osecas tako kako ti jeste, dont vory be happy! :super:

:klap: i da, pripazi stvarno na recnik malo... :super: ipak je to strsljen! ;) a ne ja... :D
Ne shvatajte sve ozbiljno, i ne ljutite se, jer 'STINA JE TAMO NEGDE.....:eek:

Po meni-Nista nije istina
kad kazem nista,mislim na Sve
jer SVE ne bi postojalo bez NISTA
a zajedno odrzavaju ravnotezu
ponekad ih neces razlikovati
a mozda se ni ne razlikuju
ono sto je dole je isto kao i ovo sto je gore
a ovo gore je u stvari ono isto ono dole

I tako lepo, mi, ljudi, vijamo svoj rep u metafizici.....:lol:

opet si se naduvao! :rotf::rotf::rotf: :super:

Ne shvatajte sve ozbiljno, i ne ljutite se, jer 'STINA JE TAMO NEGDE.....:eek:

Pa nego kako da shvatimo, kad ovde spominjes CIU, i sta ti ja vec znam koga?! :dontunderstand::confused:

A,ne.....covjek je potpuno u pravu (naduvan ili ne :) ) ...ono sto je dole isto je kao i ovo sto je gore.....Sve je nista i nista je sve....

Nikako ne uspevam ubih se slusajuci onog lika naucio sam klip skoro napamet i nista :D
Ja sam izgleda imun an hiptnozu ili nisam imao prosli zivot, mozda je ovaj prvi pa nista ne mogu da vidim!!!??

Nemoj vise da pokusavas....ni slucajno!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nemoj niko vise da pokusava hipnozu preko neta Pricala sam vam da sam to probala i sad je kasno za kajanje.......veoma je opasno i nikom ne savjetujem da proba....sad ljudi najozbiljnije vam govorim

Mozda si bio zivotinja. Rekao je mislim negde pirox da ne mozes da se secas ako si bio zivotinja... Ne znam da li se to primenjuje u ovom slucaju...

Ma da...
Za mene je prosli zivot zivot nekog mog predaka iz krvne linije ja ne verujem u to kao tebe jer ja mislim da postoji samo ovaj zivot i onaj vecni kad se dusa odvoji od tela a prosli zivot je samo zivot tvojih predaka i ta njihova secanja se verovatno prenose nasledno dalje ali je veoma tesko probuditi ih.

Ma da...
Za mene je prosli zivot zivot nekog mog predaka iz krvne linije ja ne verujem u to kao tebe jer ja mislim da postoji samo ovaj zivot i onaj vecni kad se dusa odvoji od tela a prosli zivot je samo zivot tvojih predaka i ta njihova secanja se verovatno prenose nasledno dalje ali je veoma tesko probuditi ih.

Grijesis....ali ima vremena...ce naucis :)

Ma da...

Mozda nisi ni imao prosli zivot, pominjali su i da nove duse dolaze na svet....

Back