- Poruka
- 73
Ja sam u ovom zivotu toliko zasrao,toliko me maler hvata i losa sreca,da cu u sledecem taako uzivati,nemate pojma![]()
ne lazi ljude..ti bas uzivas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam u ovom zivotu toliko zasrao,toliko me maler hvata i losa sreca,da cu u sledecem taako uzivati,nemate pojma![]()

Evo linka za sve one koji zele da saznaju sta su bili u proslom zivotu, iz pouzdanih izvora znam da radi, medjutim cekam da mi se isprazni kuca pa krecem na "putovanje"...![]()
Probala i uspjela....
(Drago mi je da sam ti "pouzdan izvor") 
da nije neko strasilo??
posto sam se susretao sa doticnim.. neka slika i iskoci mi azdaja..
nije dobro za srce,verujte mi
Probala sam i evo ziva same,ljudi stvarno...naglo budenje iz hipnoze nije dobro.... meni se desilo....nisam znala gdje se nalazim ni koji je dan...ma nista....i to je tako bogami dugo trajalo.....skoro cijeli dan....nista mi nije bilo jasno...bila sam skroz dezorjentisana....osamucena.... ne zezajte se sa tim

ma ti si se napila, pa ti regresija sluzi kao opravdanje...![]()

A kako se probudite iz te hipnoze? Jel se probudis cim se zavrsi snimak ili zaglavis u proslom zivotu?![]()
Pa lik ciji glas cujes tokom hipnoze te probudi kad bude vrijeme.....

i polako te povede u sigurnu smrt![]()

aha,ali Reinkarnacija je uradila svoje o.O![]()

I ja sam jos ziv.. i uspeo, doduse malo mamuran, ali bice ok...![]()
(Sveznalo
)E, da, uozbiljite se, mali je dobro rekao, bez spamovanja, narednih sat vas necu pratiti odo da gledam 'arperovo ostrvo... Zamenice Gazde, ostavljam "stvari" u vasim rukama...![]()
![]()

ma odlicno bre
sad znam sta sam bio u proslom zivotu..

Sram vas bilo...uozbiljite se....da ne moram opet potezati svoje veze ako nas zakljucaju....
Probao sam onaj klip regresiju i nista izgleda da sam ja imun na hiptnozu
Slusao sam 3 puta ono na sluske od mob i to sva 3 dela sastavljena u jedn!
Posle toga sam ostavio mob i zaspao i sanjao ono moje cudo sve lepse od lepseg!!!!!
Kasnije sam sanjao jos neki san koji se secam i bio svestan da sanjam i ako je to bio moj prosli zivot onda stvarno ono bas...........