Elan Morin Tedronai
Zainteresovan član
- Poruka
- 311
Samo jos da ga nagovorimo da ogrne 'pruge i zvezdice' i eto... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zato sam ga i uzeo za primer. Eto vam eksperiment...![]()

Ja nisam ni rekao da se karma može zaobići,već sam rekao da postoji način da se ublaži.Karmu moraš otplatiti u potpunosti samo ako nisi svestan svoje greške.Ondak se ređaju nevolje u punoj snazi dok čovek ne spozna gde je grešio.Ali ako čovek shvati gde je grešio pre nego što se taj karmički dug sruši na njegovu glavu preko sudbinskih udaraca,može delimično ublažiti,a najviše je može ublažiti ako je ta osoba koga smo povredili još živ pa činimo mnogo,mnogo dobra za njega kako bismo ispravili grešku.Karmicki dug se ne moze ublaziti, mora se proci isto ono sto si ti uradio nekom, sad si me zbunio, jer si do sada tvrdio da se karma ne moze zaobici, a sad pricas kako si pronasao nacin da je donekle neutralises...
Bice da ja nisam razumeo...![]()
Naravno da su stroga,ali samo onima koji svesno žele kršiti pravila,dok drugima ta pravila daju pravdu i spoznaju za dalji napredak.ova njena pravila su previse stroga,i ko god da je izmislio tu karmu ima veooooma izopacen smisao za humor....![]()
Naravno da su stroga,ali samo onima koji svesno žele kršiti pravila,dok drugima ta pravila daju pravdu i spoznaju za dalji napredak.
Ja nisam ni rekao da se karma može zaobići,već sam rekao da postoji način da se ublaži.Karmu moraš otplatiti u potpunosti samo ako nisi svestan svoje greške.Ondak se ređaju nevolje u punoj snazi dok čovek ne spozna gde je grešio.Ali ako čovek shvati gde je grešio pre nego što se taj karmički dug sruši na njegovu glavu preko sudbinskih udaraca,može delimično ublažiti,a najviše je može ublažiti ako je ta osoba koga smo povredili još živ pa činimo mnogo,mnogo dobra za njega kako bismo ispravili grešku.
U principu kada mi povređujemo nekog odašiljemo ogromnu negativnu energiju koja se ne gubi već se akumlira.I čeka situaciju kada će se srušiti na našu glavu.Ako tu negativnu energiju ne pretvorimo u pozitivnu energiju sa pozitivnom ponašanjem,strašne stvari može da izazove u našem životu.Zato sam rekao da mogu ublažiti svoju karmu,čim budem imao moći preko pozitivne karme da zaradim više i više para,mnogo dobra dela ću činiti kako bi ublažio preostali deo karmičkog duga,time mogu očekivati još uspešnije situacije i sigurniji život.
Nadam se da je sada malo jasnije.

hahaha....like!
ovde se umesto lajka dele bone.![]()

Mislis, ETO NAM!![]()
Nista od toga rekao bih, pih, mislim da je on nedodirljiv, da za njega vaze neka druga pravila......
A ovaj lik samo pominje kako ce da zaradi sve vise i vise para? Na foru dobre karme koja treba da privlaci ljude?
Ali nažalost na tvoju štetu.Epa,nekad pravila jednostavno moraju da se prekrse......npr,radi opsteg dobra.![]()

Ali nažalost na tvoju štetu.![]()

Eto vidiš.Čovečja duša htela da u živi u svet bez pravila umesto pravila,a umesto reda u haos,zato smo mi na ovoj planeti.Epa ako tako stoje stvari,karma neka uzme,i neka se tera u piz*u lpu materinu...i nek ponese svoje zakone sa sobom jer se nikom ne svidjaju.![]()
![]()
to je kad dodelis nekom reputiaciju.![]()

aham....
A, sto meni niko ne daje bone, i ja sam dete... xDDDD![]()

Eto vidiš.Čovečja duša htela da u živi u svet bez pravila umesto pravila,a umesto reda u haos,zato smo mi na ovoj planeti.
Ali to ima cenu i posledice koje mi moramo da snosimo na sopstvenoj koži kako bismo shvatili dali je taj naš izbor najbolje za nas.

Shvatio sam.A šta ako iz tog sna te probude,jer je vreme za buđenja,pa ti taj tvoj dream world samo nestane kao da ga nikada nije ni bilo?My perfect world is a world of chaos,harmony and low technology.
...my dream world.
E sad....ako ovo mozes da shvatis,ovako iz prve,svaka ti cast!![]()

Shvatio sam.A šta ako iz tog sna te probude,jer je vreme za buđenja,pa ti taj tvoj dream world samo nestane kao da ga nikada nije ni bilo?![]()

Pa shvatio sam da Dream World u stvari ti stvorio.Jel tako?Heh...nisam bas siguran.
kazi mi,sta si shvatio?![]()
Samo što više neće dati da zaspimo,a mesto za sanjanje neće biti.Moćiće da se živi samo u relanost.Pa ima ga u snu...ponekad....i kad se probudim,on opet nestane...dok ga opet ne sanjam.![]()
![]()
Pa shvatio sam da Dream World u stvari ti stvorio.Jel tako?

Samo što više neće dati da zaspimo,a mesto za sanjanje neće biti.Moćiće da se živi samo u relanost.![]()

Nesto me kopka ovih dana, jednostavno, svaki covek je gresnik, i sad kako bi to bilo kada bi za svaku sitnicu ispastali?!![]()
Jedan poznati " svestenik u farmerkama " navodi da ukoliko vidimo jednog jedinog mrava na putu da ga nikako ne zgazimo, pa makar morali i nogu uganuti, e sad, sta ako ga ja zgazim, ocu da kazem da svi tokom zivota ako bi se racunalo i gazenje mrava, napravimo beskonacan broj grehova.... Kolko bi onda dugo trajao nas proces reinkarnacije?