M
miratab@verat.net
Gost
Otkupljujem sva dela
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
takodje, takodjewinnetou:he, i ja ga obozavam8)
kao deca smo se shunjali na kolena izigravajuci winnetua i old Shuterhenda,lepo je bilo tad,a dali znate da Karl Maj nikad nije boi u Americi i da je negde iz banata,ili severnije,tako nekako bese...Vasya:takodje, takodjewinnetou:he, i ja ga obozavam8)
![]()
BLAGO SREBRNOG JEZERA je snimano u Crnoj Gori i Hercegovini. Crnogorci su izigravali Indijance. A Milan Srdoc je imao poveliku epizoduwinnetou:znate da su filmovi bili snimani u hrvatskoj, na kosovu..
Garwor:hehe, imam ih gomilu, al naravno nisu na prodaju.
kao deca smo se shunjali na kolena izigravajuci winnetua i old Shuterhenda,lepo je bilo tad,a dali znate da Karl Maj nikad nije boi u Americi i da je negde iz banata,ili severnije,tako nekako bese...
starost eh...
******, ala ti lupas gluposti ! Kako te, bre, nije sramota da obmanjujes javnost ?
Obrati fundamentalno paznju na cinjenice:
http://hr.wikipedia.org/wiki/Karl_May
----------------------------------------------------
...
Dobro, svako može da pogriješi, nema razloga da se nerviramo. Osim toga, istina je da je Karl Maj Ameriku prvi put posjetio tek nakon što je napisao Vinetua.
NIje nikada bio u Americi. svejedno sta i kako Viki kaze. Jednostavno nije bio tamo.