Stojkov Menidjer
Legenda
- Poruka
- 74.011
bez uvrede ali čis' spam a rekli smo - nema ovoga ni ovoga ni ovogaNe razumem se u tvoj posao jedino sto znam jeste da u svakom poslu uvjek moraš biti korak ispred i uvjek traziti nove izazove i mogucnosti
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bez uvrede ali čis' spam a rekli smo - nema ovoga ni ovoga ni ovogaNe razumem se u tvoj posao jedino sto znam jeste da u svakom poslu uvjek moraš biti korak ispred i uvjek traziti nove izazove i mogucnosti
Potreba za juniorima programerima je sve manja, a za 2 godine je tek nece ni biti prakticno, tako da ne znam koliko je to pametan put.
Danas je, IMMO, najbolje imati u rukama zanat pomocu kojeg ces moci da popravljas/odrzavas stvari koje su u sirokoj upotrebi. To je poslednje sto ce AI da zameni, a zamenice mnogo toga.
Evo, pazi kad ne znam sta da savetujem sutra svoje dete, kamoli nekog od 40+.
Pa to svakako....a sta ako bude na mene?Savetuj ga da radi ono sto najvise voli, pa makar i bila mala plata.
Ti savetuj kako mislis da je najbolje. I naravno, pomozi koliko mozes. A da li ce da poslusa ili ne, to ne zavisi od tebe. Mi smo deci samo podrska i oslonac, a ne upravljaci. Da li ce birati mozgom ili srcem je potpuno na detetuPa to svakako....a sta ako bude na mene?
Dakle nema onda šta da brinemTa profesija je za sve žive danas koji propadnu pa završe kurcs i neko ih zaposli negde.
Dakle cvrčak si kako god obrneš.
Kamiondžije su isto jako tražene.Ma šta će ti. Idi za mesara. Njih fali a i dobro je plaćeno.