"Karen" i Amerikanke koje flertuju

bas kao

Buduća legenda
Poruka
48.372
Elem, inspirisao me je kolega @Leptir_NL
Crnkinje vole belce jer znaju da ih neće ostaviti posle 3-4 dece.
Ovi Gânci, naprave i odu a onda će neoženjeni, neiživljeni i matori, Srbi da ih podižu i uzgajaju :hahaha:
ne samo one, vec sve amerikanke flertuju, ili sam im slatkis, ili medeni, a da sam obican sredovecni covek; sad sam oslovljen po imenu, pise mi na uniformi, i kada upitah za ime mlade afroamerinakne, ona rece KAREN, kao iz topa, kasirka na pumpi... i odmah se ispravi, kao salila se, nije Karen, vec je Candice [kao Owens-ova], i rek'o, dobro, znaci kao slatkis...i tu se mi rastadosmo, have a nice day... [inace flertujemo vec , jer tu svracam, kupujem pljuge, usput mi je, ona se okrece, ja ne mogu da se ne okrenem za njom, izaso i sretnu nam se pogledi kroz prozor, da je ne prozdirem ocima, osmesi itd...]

sta mene kao naucnika, psihologa sada kopka?
zasto je mlada zgodna afroamerikanka kao iz topa izbacila - u zezanju, naravo - da je Karen? mozda bi ona volela da bude Karen, umesto moje fat ass bich Karenke?

za one kojima nije poznato ko su Karen pezorativno, evo linka, dosta je za uvod, pa bi videli posle, ako bih se ja upustio u eksperiment

Karen (slang)

p.s. znaci, jasno je meni zaasto bucke i matorke flertuju, nisam ni ja za bacanje, ali ja tu stvarno ne bih mogao da se zrtvuijem ni za nauku, ali ovde sam u iskusenju.... pamet mi se zablokirala na momenat sa fake Karen, i svasta mi pada na pamet...strasno!

Poslednja izmena:

Back