- Poruka
- 75.352
Pusti duleta on hvali samo ono što je preko jeftino po otpadima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedan sto vrsi analize na youtubu, parafraziram - * nikad minivana ne bih kupio, samo limuzine*Eto ideja moze da se ubaci i tema vezana za minivan.
Nekako mi ta vozila deluju zapostavljeno a ima ih …
E daj postavi link ako mozes .jedan sto vrsi analize na youtubu, parafraziram - * nikad minivana ne bih kupio, samo limuzine*
seo u ksaru pikaso - * jao sto dobar polozaj sedenja , jao sto je udobno , jao sto ima mesta...*
E daj postavi link ako mozes .
Mogu naravno. Iako nekima deluju slično razlika između minivana i pickupa je ogromna. Spolja je sasvim očigledna jer pic uglavnom ima klizna vrata, ali pre svega u tome što automobili kao Doblo, Partner, Berlingo i slični imaju pre svega osnovu za prevoz tereta, pa se i putničkoj verziji razlika u udobnosti itekako oseća. Razlika između recimo Citroena Berlingo i Picasso je ogromna,U minivanu ne mogu da se obaraju sedista ?
Pa ti onda odstikliraj na Polovnim Automobilima minivan pa gledaj sta ce da izbaci i pokri se usima.Lupetara gluposti čuj pikap ne zna ni šta je to a ni čemu služi. Klasične švercerske šeme nije ovo nego ono, tamo je ali je vamo.
Taj kubo je fantazija em si visoko pozicioniran za vožnju, ima 5 sedišta a kada we zadnja obore postaje pravo furgonče! Da ne pominjem visinu kabine! Ovo sam gledao kao drugo vozilo u kući neki 1.3 mjt i da kažem dosta dobro izgledaju ima ih sa realnom kilometražom očuvani.
Otvori slobodno.Eto ideja moze da se ubaci i tema vezana za minivan.
Nekako mi ta vozila deluju zapostavljeno a ima ih …
Ima i bas lepih karavana ,ja danas video jedan ford mondeo estate iz 2015 godine model.Uvek su me asocirali na seljake iz okoline Beograda koji su ih koristili da nose paradajz i salatu na pijacu. Najcesce Wartburg sa Euro 8 standardom, mada je bilo tu i Opela.
Kazu da su bas udobni i dobri za voznju.E taj ford karavan mi se baš sviđa, vido sam ga jednom davno kada se pojavio u ful opremi točkovi ogromni izgledao je kao jbna svemirska krstarica! Ne znam kada sam uživo primetio veće vozilo karavan tako da mi privuče pažnju! E to je lep karavan! Mislim karavan po meni mora da bude drumska krstarica i koristi se samo za putovanja i eventualno veću nabavku. Pogledajte prilog 990521
Korejanci su poznati i specificni po tom dizajnu takvih farova ,mada kazu da je taj trend zapoceo Bmw e60 .A8 karavan i ta veličina ovo ispod je sve nakaradno, audi a4 karavan u odnosu na sedan, može jedna taška više da stane i to na zadnje staklo. Hyundai i40 je isto lepa drumska krstarica! Pogledajte prilog 990546
Šiber mi je ok ali ona neka panorama staklo fiksno to mi je totalna glupost. Em je stalno prljavo i osećaš se prljavo em nemaš mira od pogleda ovih iz autobusa. O pečenju sunca da i ne govorimPogledajte prilog 990547
I ovo me odusevilo siber a ne jbn panorama.
Bas tako ,ja se secam medju prvima je to uveo Peugeot 307 sw kao neki lifestyle ,al siber je taman.Šiber mi je ok ali ona neka panorama staklo fiksno to mi je totalna glupost. Em je stalno prljavo i osećaš se prljavo em nemaš mira od pogleda ovih iz autobusa. O pečenju sunca da i ne govorim
A7 i A8 su najbolji karavaniOpet A8 karavan![]()