Karavani - za i protiv

• Začetnik teme Začetnik teme botr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vaše mišljenje o karavanima

• Praktični, upotrebljivi

glasova: 6 60,0%
  • Ne bih to nikad uzeo

glasova: 4 40,0%

• Ukupno glasova
    10
U minivanu ne mogu da se obaraju sedista ?
Mogu naravno. Iako nekima deluju slično razlika između minivana i pickupa je ogromna. Spolja je sasvim očigledna jer pic uglavnom ima klizna vrata, ali pre svega u tome što automobili kao Doblo, Partner, Berlingo i slični imaju pre svega osnovu za prevoz tereta, pa se i putničkoj verziji razlika u udobnosti itekako oseća. Razlika između recimo Citroena Berlingo i Picasso je ogromna,

Bolje da se preimenuje tema u " karavan ili minivan/monovolumen" jer za i protiv nije konstruktivan naslov. Karavan je sa nešto malo prostora više u odnosu za sedana pretežno samo za putovanja a miniven/monovolumen je bukvalno za sve živo!
Potpuno se razlikuju teretne i putničke varijante, stavljaju se putničke mekše opruge, amortizeri, sedišta drugačija, ne stavljaju kargo gume itd. Imaju oni zato čitave platforme shodno potrebama, ovo gore je obična konzerva.

Poslednja izmena:
Lupetara gluposti čuj pikap ne zna ni šta je to a ni čemu služi. Klasične švercerske šeme nije ovo nego ono, tamo je ali je vamo.

Taj kubo je fantazija em si visoko pozicioniran za vožnju, ima 5 sedišta a kada we zadnja obore postaje pravo furgonče! Da ne pominjem visinu kabine! Ovo sam gledao kao drugo vozilo u kući neki 1.3 mjt i da kažem dosta dobro izgledaju ima ih sa realnom kilometražom očuvani.
Pa ti onda odstikliraj na Polovnim Automobilima minivan pa gledaj sta ce da izbaci i pokri se usima.
Glupi su ti na PA a uzimaju milione jel da?:zcepanje:
A kako hvalis Fiorino da kad se obore sedista da je furgon e tako ti je i sa karavanom.
Ne znas bre sta lupetas a pogotovo sto pojma nemas o Fiorinu ili Qubu iliti Beeperu iliti Nemu jer litraza gepeka je toliko mala da najobicniji Punto ima veci gepek do police.
I tu opet dolazimo do cinjenice da samo visina iznad gepeka daje zapreminu a to se isto desava i kod karavana.
Komedija.:hahaha:

E taj ford karavan mi se baš sviđa, vido sam ga jednom davno kada se pojavio u ful opremi točkovi ogromni izgledao je kao jbna svemirska krstarica! Ne znam kada sam uživo primetio veće vozilo karavan tako da mi privuče pažnju! E to je lep karavan! Mislim karavan po meni mora da bude drumska krstarica i koristi se samo za putovanja i eventualno veću nabavku.
9_Mala.jpg

E taj ford karavan mi se baš sviđa, vido sam ga jednom davno kada se pojavio u ful opremi točkovi ogromni izgledao je kao jbna svemirska krstarica! Ne znam kada sam uživo primetio veće vozilo karavan tako da mi privuče pažnju! E to je lep karavan! Mislim karavan po meni mora da bude drumska krstarica i koristi se samo za putovanja i eventualno veću nabavku. Pogledajte prilog 990521
Kazu da su bas udobni i dobri za voznju.
Verovatno titanium oprema ,ne znam da li jos uvek prave sa ghia opremom.

Poslednja izmena:
Šiber mi je ok ali ona neka panorama staklo fiksno to mi je totalna glupost. Em je stalno prljavo i osećaš se prljavo em nemaš mira od pogleda ovih iz autobusa. O pečenju sunca da i ne govorim
Bas tako ,ja se secam medju prvima je to uveo Peugeot 307 sw kao neki lifestyle ,al siber je taman.
Siber moze i skroz da se zatvori zavisno od proizvodjaca kako ko .

Back