Karaoke od mp3 formata

Druze moj, to ti je nemoguce napraviti. Ja sam isprobao mali milion vocal removera i ni jedan ne radi kako Bog zapoveda, obicno ostane najveci deo vokala. Jedino sa cime ce se mozda to moci uraditi je program Celemony Melodyne sa novim plug in-om DNA (direct note acces) koji ce imati funkciju editovanja i sredjivanja nekih stvari koje se sada ne mogu zamisliti u studijskom radu. Ali to em sto jos nije ni gotovo, em ce biti skupo kao djavo. A i ostaje problem teksta kako da se zalepi. Ne znam koja te muzika interesuje, imam ja dosta mp3 matrica sa i bez back vokala, ali za narodnjake.

Poslednja izmena:
Zašto bi je pravio, većina može da se nabavi :) .

Ti vokal removeri samo uklone ono što ide na oba kanala, a to je uglavnom vokal, ali i dosta instrumenata sa tim. A što je najgore, obično ostane eho od vokala, jer on nije mono.

Potraži Boki karaoke, čovek može da nabavi skoro sve originale iz domaćih studija :)

Ovakva tema je vec bila,i verovatno ce ih biiti jos :). Kao sto je vec raceno nemoguce je skinuti vokal a da pesma zadrzi neki kvalitet (prvenstveno posto su peme prosle kroz milion filtera za obradu i rajeno im je 100 cuda),imas na netu da nadjes matrice u mp3 formatu,samo potrazi,a ako hoces probaj i midi melodije,njih ima na tone,strane ,domace,ja njih koristim sa VanBasco karaoke playerom posto sviram amaterski klavijature. Ima midi melodija koje su odradjene savrseno,po 15 instrumenata,skoro kao matrica mp3 pesme

Samo 1 pesmi sam uspeo da skinem vokal bez unistavanja matrice,program je bio u drajveru zvucne karte znaci nista posebno a pesma Marchelo-Otkucaji

Kao sto su ljudi rekli,to je nemoguce a da ne izgubis dosta od muzike. Najbolja fora ti je da uzmes midi fajl,pa u FL studio da odradis sam matricu u mp3 formatu,nabavis soundfontove,razne instrumente i sam je odradis. Evo primer od kako zvuci preradjen midi fajl

Back