- Poruka
- 95.555
Mislim da te ne razume.Ok je kada se tako postave stvari, nisi me razumeo, meni je neshvatljivo da je seksualna orijentacija najbitnija u opisu osobe.
Razumeš li me sada?
Badava trud.
(Uzmi sladoled)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da te ne razume.Ok je kada se tako postave stvari, nisi me razumeo, meni je neshvatljivo da je seksualna orijentacija najbitnija u opisu osobe.
Razumeš li me sada?
Mislim da te ne razume.
Badava trud.
(Uzmi sladoled)
Nestade opis ljudskosti u novcanik i u auto.Da li ste primetili sledeće:
Umesto kao nekad da opišemo osobu koristeći karakterne osobine, vredan, lenj, laže, iskren, naivan, dobar, loš, pa čak i fizičke lep, ružan, simpatičan, danas se ljudska bića opisuju prvo po onome što imaju u gaćama a dodatak je seksualna orijentacija.
"Ona je bi". (Biseksualka).
I to opis ličnosti?
Opasna degradacija. I sve je gore. Ono o čemu ne treba uopšte da se priča (šta se to nas tiče) to se (po)stavlja u prvi plan.
Otvorio sam temu, mada sam mogao i da se nadovežem postom na slične (tipa da li je danas animozitet između muškaraca i žena najjači).
Gde nestade opis čoveka kao čoveka?
Nista, nek drzava i sve firme koje postoje (a sve su humane po difoltu) podele novac i automobile svima koji to zele (sto je u trendu, s razlogom je u trendu, i to je dobro). Problem resen. +1 za mene, -1 za vucka, aaaaNestade opis ljudskosti u novcanik i u auto.
Pa i te opisane karakterne osobine su sture. Lenja, vredna, postena, dobar coek.Da li ste primetili sledeće:
Umesto kao nekad da opišemo osobu koristeći karakterne osobine, vredan, lenj, laže, iskren, naivan, dobar, loš, pa čak i fizičke lep, ružan, simpatičan, danas se ljudska bića opisuju prvo po onome što imaju u gaćama a dodatak je seksualna orijentacija.
I to opis ličnosti?
Opasna degradacija. I sve je gore. Ono o čemu ne treba uopšte da se priča (šta se to nas tiče) to se (po)stavlja u prvi plan.
Otvorio sam temu, mada sam mogao i da se nadovežem postom na slične (tipa da li je danas animozitet između muškaraca i žena najjači).
Pa nije nestao nigde. S tim sto nije korektno nepoznatoj osobi opisivati bilo koga.Da li ste primetili sledeće:
I to opis ličnosti?
To je pojava u Americi i na zapadu već godinama, i niko ne primećuju abnormalnost opisivanja osobe po njenom sexualnom određenju - niti fakt sexualnog određenja stavljati kao nešto što celu osobu određuje. To što ti pitaš, ja se pitam svih ovih godina otkako sam taj fenomen primetila.Da li ste primetili sledeće:
I to opis ličnosti?