Komunistkinja Buduća legenda Poruka 48.824 08.09.2010. u 13:09 - Karadžić: Srbija me je protraćila #76 Aveiro: Decko, sustina je da je oslobodjen za navodno pocinjene ratne zlocine i tu se zavrsava sva prica !!! Kliknite za proširenje... Суштина и поента ,убио сведоке!
Aveiro: Decko, sustina je da je oslobodjen za navodno pocinjene ratne zlocine i tu se zavrsava sva prica !!! Kliknite za proširenje... Суштина и поента ,убио сведоке!
Serdar Scepan Radojevic Domaćin Poruka 3.617 08.09.2010. u 14:28 - Karadžić: Srbija me je protraćila #77 Aveiro: Taj tvoj Radovan je pocinio mnogo gore zlocine. Kliknite za proširenje... Nema nikakvih dokaza.
Aveiro: Taj tvoj Radovan je pocinio mnogo gore zlocine. Kliknite za proširenje... Nema nikakvih dokaza.
М Миро Početnik Poruka 12 08.09.2010. u 14:31 - Karadžić: Srbija me je protraćila #78 Радован Караџић није крив и то ће доказати било где, а не само ан овоме суду
Aveiro Ističe se Banovan Poruka 2.478 08.09.2010. u 14:32 - Karadžić: Srbija me je protraćila #79 Serdar Scepan Radojevic: Nema nikakvih dokaza. Kliknite za proširenje... Sto me nasmija. Valjani dokazi se iznose konstantno otkad mu je pocelo sudjenje.
Serdar Scepan Radojevic: Nema nikakvih dokaza. Kliknite za proširenje... Sto me nasmija. Valjani dokazi se iznose konstantno otkad mu je pocelo sudjenje.
Serdar Scepan Radojevic Domaćin Poruka 3.617 08.09.2010. u 14:34 - Karadžić: Srbija me je protraćila #80 Aveiro: Sto me nasmija. Valjani dokazi se iznose konstantno otkad mu je pocelo sudjenje. Kliknite za proširenje... Jes, sa lazljivim svjedocima, i tzv. expertima... Jes vidio ovog zadnjeg... kakav "expert"...
Aveiro: Sto me nasmija. Valjani dokazi se iznose konstantno otkad mu je pocelo sudjenje. Kliknite za proširenje... Jes, sa lazljivim svjedocima, i tzv. expertima... Jes vidio ovog zadnjeg... kakav "expert"...
Aveiro Ističe se Banovan Poruka 2.478 08.09.2010. u 14:36 - Karadžić: Srbija me je protraćila #81 Serdar Scepan Radojevic: Jes, sa lazljivim svjedocima, i tzv. expertima... Jes vidio ovog zadnjeg... kakav "expert"... Kliknite za proširenje...
Serdar Scepan Radojevic: Jes, sa lazljivim svjedocima, i tzv. expertima... Jes vidio ovog zadnjeg... kakav "expert"... Kliknite za proširenje...