- Poruka
- 5.939
Нису то "Рашине надриљекарије", него свете књиге ислама.
У којима се прописује пијење камиље мокраће за лек.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нису то "Рашине надриљекарије", него свете књиге ислама.
Čuj , nisam znala .. mora da ih je neki tvoj (sveti) rođak napisao ..
Да, ја сам муслиман који се кревељи као мајмун на помен да се неко бавио уринотерапијом, а не зна да му је Божји посланик Мухамед с.а.в.с. пио камиљу пишаћку... мора бити да је неки мој рођак...![]()

Пази, ја знам да си ти мушко и да ниси муслиман, али кад већ изиграваш муслимана срамота је да не знаш шта је Сахих Бухари, него ту свету књигу ислама називаш "пројекцијом", "влашком магијом" и спрдаш се са њом говорећи да ју је мој рођак написао.![]()
(Сад гарант гугла "сахих бухари" и чита шта је, па ће да се прави како је то већ "знао"...)
"Usmrćen, eto, bez metka i noža,
sad leži opružen k'o jagnjeća koža."
(dr. Radovan Karadžić, pesnik)
Šta ti misliš o Karadžićevom praktikovanju pravoslavlja ?
Mislim , već smo konstatovali da je konzument urina, da vidimo kakav je to vjernik , kakav vjernik može biti takav zločinac ..
Нападају Радована као неку наказу и спрдају се са Србима за то пијење урина, а у својим светим књигама имају како Мухамед пије камиљу пишаћку за лек. 
Интересантно како га многи појединци овде осуђују и ако законом још увек није осуђен
али то није битно ,јел?
Interesantno je i to kako jedna "komunistkinja" ustvari pokazuje kako je šovinista.![]()
Уопште нисам шовиниста само не мсилим као ти !
Naravno da ne mislis kao ja.
Ti mislis kao okorjeli sovinista.![]()
Ко ти даје право и закон да осуђјеш човека који још није осуђен?
Кадија те тужи ,кадија ти суди!

Naser Oric je cak oslobodjen, pa vi ne postujete sudsku presudu !!![]()
Како да поштујем када је направи маскар над недужним људима и ја сам сада као
шовиниста.
Пали бабу да ти штрика најке!

Naser Oric je cak oslobodjen, pa vi ne postujete sudsku presudu !!![]()
Cek jel to onaj cije je drustvo pobilo sve svedoke?
Pa ga na kraju uhapsise u Bosni jel nije davao dovoljan danak vlasti oko prodaje Heroina?

Decko, sustina je da je oslobodjen za navodno pocinjene ratne zlocine i tu se zavrsava sva prica !!!![]()