veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.078
Ali, Krsta je zaista najfer forum na svim jezicima naših naroda i narodnosti. Malo su na historiji osjetljivi na traženje dokaza, ali je i to riješeno.
Rešeno je tako što se tamo više ne pojavljuješ

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali, Krsta je zaista najfer forum na svim jezicima naših naroda i narodnosti. Malo su na historiji osjetljivi na traženje dokaza, ali je i to riješeno.
Blajbi ne vrdaj. Kako su to Srbi na Romaniji ili Kozari npr stranci u BiH?
Evo, imamo 23 posto sada, ili to nije povijest?
Naravno samo se plasim njihove avijacije.
Pričaj mi, volio bih da čujem. Iz Tuzle se nijedan nije nasilno odselio nego na nagovor SDS-a koji je u hotelu Tuzla imao zakazano za 16.5.92. godine proglašenje srpske opštine Tuzla.. Ali, otkazano je do daljnjeg![]()
E moj moderatore.....
KOLIKO regija, pokrajina oblasti imas u Evropi u svetu gde ima vise jednog naroda, pa ipak nisa nikada bile nit ce biti njihove drzave???
Da se to TAKO MERO, Madjari bi odmah mogli anaktirati Backu, a Rumuni Banat...
Madjari mogu da reklamiraju Erdelj id Rumunije gde zivi 80% Madjara....
Uporedi površinu SRBIH i BIH pa vidi koliko ko drži. A uporedi tvoju državu 1992. godine i danas ...![]()
Rešeno je tako što se tamo više ne pojavljuješ![]()
Zašto bih upoređivao površinu BiH, kada je pola od toga naše, a četvrtina hrvatsko?
Ne, nego nema više moderatora koji ne obraćaju pažnju na sitnice po imenu dokazi...
тзв БиХ је у целој историји била већински српска СЛЕПЧЕ-
Ništa od tebe, baš si bosanska bukva... Pozdravi Džemu!
Zašto tzv.?
E moj moderatore.....
KOLIKO regija, pokrajina oblasti imas u Evropi u svetu gde ima vise stanovnika jednog naroda, pa ipak nisu nikada bile nit ce biti njihove drzave???
Da se to TAKO MERI, Madjari bi odmah mogli anaktirati Backu, a Rumuni Banat...
Madjari mogu da reklamiraju Erdelj id Rumunije gde zivi 80% Madjara....
Dakle, slobodno tamo pišeš i niko te ne dira?![]()
Ne pišem mnogo, nemam vremena, ali ima lijepih diskusija gdje čovjek malo šta novo vidi i to da ne mora mod uvijek da bude u pravu.
Зато што је склепана од стране разноразних окупатора, закључно са најновијим.
Molim te, sledeći put kad budeš potegao tamo temu pravoslavlja u Bosni, javi ovde jesu li ti prihvatili dokaze![]()
Uvijek Ja tražim dokaze....
Ma kakvi, vi ste bili dobronamjerni prema Srbima u FBiH, krili ih tako vješto 17 godina.
U Zenici je danas sahranjen ugledni lekar srpske nacionalnosti Veljko Sladojević, koji je ubijen pre 17 godina tokom rata u Bosni i Hercegovini.
Sladojevića su, prema dostupnim podacima, 25. juna 1993. godine iz stana u kojem je do tada živeo, odvele tri nepoznate osobe. Njegovi posmrtni ostaci pronadjeni su letos u šumi u rejonu Mehurića, kod Travnika.
Tačne informacije o onom zbog čega je Sladojević odveden i šta se s njim desilo, bezuspešno su tražili njegova porodica, kao i mali broj prijatelja.
"Veljko je ovde završio gimnaziju. Bio je prvi očni lekar u ovom regionu, predsednik lekara Zenice. Medjutim, kada se to desilo, Zenica ga nije uzela u zaštitu nego je nastao neki vrlo čudan muk, prosto nismo mogli da shvatimo šta se to ustvari dešava", izjavio je Branislav Sladojević, Veljkov brat.
Istragu o ubistvu zeničkog doktora vodilo je Tužilaštvo zeničko-dobojskog kantona, a od 2007. godine Tužilaštvo BiH. Istraga o slučaju je još u toku.
Tužilac Redžo Delić je rekao je da će se istina o smrti doktora Sladojevića saznati "samo ako nekome proradi savest".
Veljko Sladojević je danas, na zahtev njegove porodice, sahranjen na gradskom groblju "Crkvice" u Zenici.
"Izabrali smo ovo mesto jer je Veljko pripadao Zenici. Neka njegov grob podseća da je svaka žrtva svetac, a svaki zločinac proklet", kazao je Branislav Sladojević.
Zenica pripada Federaciji BiH, a tokom rata su taj grad kontrolisali pripadnici Armije BiH, ali i mudžahedinske jedinice.
Super, onda javi kad te banuju.
Sad je moderacija u redu, a i ja nikoga ne diram, osim što vas krezave, takve kao ti za.jebajem, ali to je svima interesantno
APSOUTNO NIKADA BIH NIJE BILA TERITORIJA SRBIJE!
NI-KA-DA!
Manite se zastranjivanja i ludovanja....
Kapiram, ti bi da ti priznam nešto što nije tvoje. Vidiš, to tako ne ide. Pokušao sam da ti objasnim šta bi ti se desilo da ostanemo nasamo, a ti bi da upoređuješ situaciju kao da si tri puta brojniji i još imaš Srpsku na svojoj strani?![]()
Ne govorim o državama. Govorim o tome da Srbi nikako nisu stranci u BH. Prema tome tvoja teza otpada.