Kaput ili jakna

pa zavisi od kog materijala mislis kaput
oni pravi zimski debeli punjeni, ili stofani (sad nemoguce naci) ili sa nekim postavama su mnogo topliji od jakni, pokrivaju vecu povrsinu, logicno...ako mislis na neku debelu jaknu ili kaputic obican onda licno nemam misljenje, kaput je hladniji a jakna je kratka smrzne se dupe :zima: ja uvek uzimam kapute one debele i mirna sam

lepsi su mi kaputi, uz salove, klasicnu odecu i kozne rukavice... ali zavisi kako si gradjen i koliko si visok, kao i kakav je kroj jer moze kaput da te proguta vizuelno. samo sada su najskuplji, pa ako su ti pare bitne, mozda je bolje da sacekas rasprodaje nekih par meseci.

to je super visina za kaput, lepo ce ti stajati. pazi da ne uzmes one sljampave, siroke samo, uzmi nesto da ti prati liniju tela a da opet ne bude preusko da mozes da nosis dzemper ispod. nemoj one starinske modele koji su nekako cetvrtasti, lepse ce ti stajati ako je samo malo uzi u struku.
za cenu u srbiji ne mogu da ti kazem, verovatno ce se naci nesto ok za te pare.
mnv, sut bolan, erotika :lol:
tek kad udari minus, svi obuceni ko polarni medvedi a on lep i zgodan videce sta znaci estetika. doduse, mozda me psuje dok mu zubi cvokocu, al sta sad, nece da drzi strazu u kaputu.

@ Metla na vestici
Kako da znam da li je kaput kvalitetan i koliko se krecu kvalitetniji?

joj ne znam ti ja to, ja kupujem one kineske ko jorgan, ususkam se i bas me briga na sta licim samo da je toplo
a cinjenica je da je vama muskarcima teze da nadjete
stvarno nemam iskustva sa kupovinom muskih kaputa, svi muskarci koje znam nose jakne i kupuje po onim sportskim radnjama (tref, djak i sl) i vecina juri rasprodaje pa ulovi kasnije za 2, 3 hiljade
ja licno rekoh glasam za debeli kaput, bolje greje, al naci ce se neko da ti kaze de da nadjes, ili barem jaknu

nije bre, salila sam se :lol:
jako, jako kvalitetni, brendirani i moderni su oko 500 - 600 evra. onda kvalitetni su oko 300 evra kad je puna cena - dobro, to su oni od kasmira ali oni najlepse stoje i meni su najdopadljiviji na oko.
nesto jeftiniji su oko 160 do 200 evra, tu je dobar kroj, kvalitet vune je isto superiorniji, uglavnom je italijanska. topliji su i nisu kao oni mornarski kratki. to kod mene, kod tebe moze sigurno da se nadje za manje para.
one ispod 90 ja ne bih gledala, ali iskreno receno, ja sam snob i ne znam koliko to vredi. mozda su i ok, reci ce ti neko drugi.

Kaputi su definitivno lepsi, ali meni manje prakticni. Vecina njih nema kapuljacu, na bilo kakve padavine mogu racunati na prehladu, oni koji mi se svidjaju imaju manje/vise otvoren deo kod grla.
Imam jedan crni kaputic i stvarno je predivan, ali kad je zima imperativ je samo da je toplo.

ja sam uzeo u zari 19000,jako je dobar kaput do kolena i prati liniju tela,topao je a uzeo sam i esarpu iliti sal.nije bas klasican kao sto kazete mornarski nego je na zip i cool je moze kao jakna a i na odela

mornarski kaputi su pre svega kratki, idu otprilike do kukova i nisu sinonim za klasican kaput.
kaputi odlicno idu uz odela ali podjednako dobro stoje i uz kosulja - dzins varijante, i bas isticu aksesoare tipa sal, kapa, sesir, rukavice...

Back