"Kapilarni glasovi" !!!!

http://www.srbijajavlja.rs/2017/02/%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%82-%D0%B4%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B8%D0%BC%D1%83-%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80/

7. фебруара 2017.
Српски покрет Двери: Режиму Александра Вучића изгледа је још једино остало да уведе данак у крви

Овој власти Александра Вучића изгледа је још једино остало да уведе данак у крви, акцију познатију као прикупљање „капиларних гласова“, где се под претњама отказом од запослених у јавном сектору тражи подршка за СНС.

Српски покрет Двери овим путем жели да обавести све грађане Србије, да је то кривично дело, противно Уставу и Декларацији о људским правима и молимо их да не пристају на уцене, мобинг и понижења.

Сваки такав покушај треба пријавити, макар и анонимно.

Поручујемо грађанима да се не плаше и саветујемо их, да одмах сачине службену белешку у којој ће описати догађај, време, место, датум, лица која прете и што приближније како је разговор текао.

Службену белешку је неопходно завести, написати и лица која су сведочила догађају и одмах покренути поступак за мобинг и угрожавање људских права.

У јавном сектору стриктно је забрањено политичко агитовање и сваки такав случај мора бити пријављен и санкционисан.

Пријаве, чак и анонимне и без обзира да ли сте гласач или симпатизер Двери, можете слати нама на адресу или емаил и ми ћемо Вас заштити.

Позивамо све председничке кандидате да нам се придруже у борби за елементарна људска права, како бисмо сачували право грађана да слободно гласају на наступајућим изборима.

Двери неће дозволити да Србија буде земља страха, сачињена по вољи једног човека, који је на све спреман, па чак и да жртвује и народ и државу, само да остане на власти.

Зато не смемо више трпети тиранију и понижавање од стране Српске напредне странке, већ је на председничким изборима морамо казнити због пет година лажи, обмана и урушавања државе.

Информативна служба Српског покрета Двери

z:hm:

Ima "jedan co`ek koji bi i sopstvenu decu zrtvovao" ...!
Takav je to "co`ek" ...
Kazu i da se druzi sa vidovnjacima i da cak pogadja "ko ce sve da pije vodu iz Morave" ...

Ovde izgleda nisu pomogli ni kapilarni glasovi.

ОБРЕЖ: Покрет за Обреж прогласио победу на изборима за Савет највеће МЗ на територији општине Варварин. Према њиховим подацима, листа “Покрет за Обреж – Српски покрет Двери” освојила је 13 мандата, док су СПС и СНС освојиле по једног члана Савета МЗ Обреж.
http://www.temnic.info/temnicka-izb...toriji-opstine-varvarin/#comment-575?lang=lat

Ovde izgleda nisu pomogli ni kapilarni glasovi.

ОБРЕЖ: Покрет за Обреж прогласио победу на изборима за Савет највеће МЗ на територији општине Варварин. Према њиховим подацима, листа “Покрет за Обреж – Српски покрет Двери” освојила је 13 мандата, док су СПС и СНС освојиле по једног члана Савета МЗ Обреж.
http://www.temnic.info/temnicka-izb...toriji-opstine-varvarin/#comment-575?lang=lat

Што би рекао Мрачак, почело бамбусање напредњака и социјалиста. (13/15) :znamiguje:

djavo-vucic-nova-660x330.jpg

Двери: Режиму Александра Вучића изгледа је још једино остало да уведе данак у крви

7. фебруара 2017.

Овој власти Александра Вучића изгледа је још једино остало да уведе данак у крви, акцију познатију као прикупљање „капиларних гласова“, где се под претњама отказом од запослених у јавном сектору тражи подршка за СНС.
Српски покрет Двери овим путем жели да обавести све грађане Србије, да је то кривично дело, противно Уставу и Декларацији о људским правима и молимо их да не пристају на уцене, мобинг и понижења.
Сваки такав покушај треба пријавити, макар и анонимно.
Поручујемо грађанима да се не плаше и саветујемо их, да одмах сачине службену белешку у којој ће описати догађај, време, место, датум, лица која прете и што приближније како је разговор текао.
Службену белешку је неопходно завести, написати и лица која су сведочила догађају и одмах покренути поступак за мобинг и угрожавање људских права.
У јавном сектору стриктно је забрањено политичко агитовање и сваки такав случај мора бити пријављен и санкционисан.
Пријаве, чак и анонимне и без обзира да ли сте гласач или симпатизер Двери, можете слати нама на адресу или емаил и ми ћемо Вас заштити.
Позивамо све председничке кандидате да нам се придруже у борби за елементарна људкса права, како бисмо сачували право грађана да слободно гласају на наступајућим изборима.
Двери неће дозволити да Србија буде земља страха, сачињена по вољи једног човека, који је на све спреман, па чак и да жртвује и народ и државу, само да остане на власти.
Зато не смемо више трпети тиранију и понижавање од стране Српске напредне странке, већ је на председничким изборима морамо казнити због пет година лажи, обмана и урушавања државе.
Информативна служба Српског покрета Двери

Iz linka se vidi da je u pitanju Varvarin.

E pa dobro ....
Oko 2000 stanovnika,
30% u inostranstvu
od preostalih
neka je 1/2 izašlo - 400-450 glasova osvojile Dveri
što je, obzirom da znam koliko su napredni željni pobede svugde i na svakom mestu,
zaista uspeh :klap:
Ali, međutim,
u informaciji o pobedi ne stoji ko je na čelu MO u Obrežu (iz koje stranke je i kada prebegao, koliko puta je već negde bio, da li je slučajno direktor nekog JP.....),
a zatim ko je (ne po imenu već po stranačkoj pripadnosti) na vlasti u Varvarinu
i mnogo još toga da bi se mogla steći prava slika ....

Kako god - uspeh na izborima za savet MZ ne znači ništa ukoliko nema podrške iz opštine
takođe, znam da je predsednik saveta MZ potrošna funkcija - već posle par meseci nastaju problemi,
obećao ovo-ono, a nema šanse da ispuni pa ga mrzi i selo i opština ....

Stranke koje vode promišljenu politiku
na izborima za savete MZ ne učestvuju pod stranačkim imenom
već se oslanjaju na viđenije ljude, poštene domaćine .
One druge stranke sebi naprave medveđu uslugu
ograničenog roka trajanja
i na duže staze samo sebi umanje uticaj i broj glasova ....

...
-"Da li ste upoznati da nam predstoje predsednički izbori ?"...................... ..."

Pa dete, ja bih ako možete da mi smanjite broj godina, doprinose, poreze i dioptriju
a matorom, ako može, da povećate libido,
IMATE LI VI STRUČNJAKA ZA TO ???

TU-TU-TU-TU .......

A što se benaviš bez veze¿

Ko ti joj ovo sve..., a što je nisi pitala ko im je kandidat! Kad već, ako već. Sad bi ovde mogli malo bolje da žvaćemo:zblesav:

Onaj što manipuliše umovima :nosijelku:

PROTIV UCENA SNS! Evo kako da sačuvate posao, ali i GLASATE ZA KOGA ŽELITE NA IZBORIMA

Poznato je da pojedine partije, a tu se pre svega misli na SNS, zahtevaju od svojih članova, koji su preko stranke dobili posao, da prilikom glasanja na izborima uslikaju ili na drugi način donesu dokaz da su zaokružili njihovog kandidata.
Aleksandar Radovanović objasnio je u tekstu, koji prenosimo u celosti, na koji način možete i da sačuvate posao, ali i da na kraju glasate za koga želite.

„Jedina obećanja koja SNS ispunjava jesu vezana za njihove članove. Ako vam obećaju da ćete dobiti posao ukoliko se učlanite dobićete ga, ukoliko vam obećaju da ćete izgubiti posao jer niste lojalni izgubićete ga. Ovo je predsednički kandidat Saša Janković rekao u emisiji Presing i bio potpuno u pravu.
Kad pristanete da se učlanite u SNS i dobijete posao kako biste preživeli, kad dođe red na izbore daju vam ovakvu listu i obavezu da skupite najmanje 10 kapilarnih odnosno sigurnih glasova za tu stranku

Ukoliko to odbijete ostajete bez posla!

Moja preporuka je da pristanete na sakupljanje kapilarnih glasova, jer razumem da u ovakvoj situaciji nemate puno izbora i egzistencija je ipak ispred svega.

Kada sakupite te glasove morate i dokazati da su glasali. Za to postoje dve opcije, jedna je da fotografišu glasački listić i pošalju vam, a druga je da dobijete već popunjen listić i samo ga ubacite, a onaj koji dobijete na biračkom mestu vratite u stranku.

Ovaj metod se naziva “bugarski voz”!

Ovo je organizovana krađa izbora kroz ucenu!

Ukoliko ste naterani na ovako nešto postoje dva izlaza.
Jedan je da poništite glas tako što ćete prvo zaokružiti SNS, a onda i još neku listu,
Drugi je da uradite kao što je prikazano na slici, listić je sa parlamentarnih izbora, ali važi isti princip i za predsedničke, pa će se kontrolori na izborima izboriti da se vaš glas važi!

13055457_10206454036454142_3204122676838893227_n

Zaokružite kao što je od vas traženo, fotografišite, onda to precrtajte i glasajte za onog koga želite. Levica Srbije je odabrana izvlačenjem.

Prema preporuci RIK svaki glas na kome se jasno može utvrditi za koga je se važi i broji. U svakom slučaju to će znati kontrolori opozicije čiji je posao da se izbore i spreče krađu.

Vi ne morate biti junak, dovoljno je da uradite sve kako vas ne bi grizla savest.

Naslov ovoga posta bi mogao biti i "kako sam zavoleo Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku i prestao da se plašim". Takodje molio bih administratore sajta da mi ne brišu temu jer nemam naveden link kao izvor teme.Potpisujem i stojim iza svega što ovde napišem. Zovem se Milan Grubetić, po struci dipl. el. inž. a po ličnom izboru "slobodni umetnik" koji najviše voli da citira samoga sebe.

Da se vratim na temu. Imam veliku rodbinu, otac moga oca je imao desetoro dece a svako od njih bar po dvoje troje, pa vi izračunajte koliko je to braće, sestara, snajki i zetova. I Bogu hvala talentovani genetski za politiku. Imam najbližih rodjaka u skoro svim relevantnim strankama (SNS, SPS, SRS, Dveri ...) i uvek mi je negde neko bio na nekoj vlasti. Šta mogu, sudbina je tako htela. I sada jedan od njih me zvove vrišteći od smeha:

- Daj leba ti znam da mrziš onog pedera (pedera ima više ali kad se kaže "onaj *****" svi znamo na koga se misli) ali molim te kad te zovu iz SNS-a da te "provere" reci da ćeš na sledećim izborima sigurno izaći i glasati za kandidata SNS-a!
- Je l si počeo da se drogiraš? O čemu ti to pričaš?
- Pa ucenila nas funkcionere u stranci da ili odvojimo jedan deo od plate u narednih par meseci ili skupimo po trideset "kapilarnih glasova" (u prvi mah mi se učinilo da kaže kapitalnih), a meni pare trebaju pa mi bilo lakše da vas iz familije prijavim i stavim na spisak.
- Pi..a ti bre materina, ti ja ličim na nekog kapitalca? Da me guras u naprednjačku bazu podataka, kao siguran glas! I koji su vam k..ac ti kapitalni glasovi?
- Ma to ti je kao glasovi od onih koji nisu članovi sekte, a svaki funkcioner ili aktivista koji bi da postane nešto, mora da prikupi, da bi Vodja pobedio u prvom krugu. Ma samo reci da hoćeš, a ti glasaj ponovo i za Zukorlića u prvom krugu ako ti je muka od svega, boli me k. za koga ćeš stvarno da glasaš.

I samo dva dana kasnije, nepoznat broj, ženski pomalo umiljati glas, da ti je žao da je oteraš u ku..c, vrlo ljubazno se raspituje za moje zdravlje. Prihvatam razgovor i potvrdjujem da sam sve "ono što nisam", i mislim se (ime cenzurisano) je..m li ti majku, niko ovako nije pravio konja od mene, a ja se još namestio da me jašu. I ko zna koliko će još do izbora da me zivkaju i podsećaju na "zavet koji sam im dao".

Poslednja izmena:
Тако матор и образован човек, па још нарцисоидан (воли да цитира самог себе), има потребу да некоме исприча о терету који носи у души али нема пријатеље, па нашао да нас гуши.
Еееее мој пријатељу, нашта би личио овај Форум када би свако од нас на овај начин отресао свој терет.
Ћути и трпи!

Pre neki dan mi kaze zena, zvala je jedna rodjaka koja je u SNS-u , i kaze rekli joj u stranci da mora da obezbedi 20 glasova ljudi koji nisu u SNS-u ako hoce da se zaposli za stalno na drzavnoj sisi . I kao izokola pita zenu, da li bi smo mi njoj pomogli da dodje do posla i dali glas SNS-u na predstojecim izborima. Kaze neke zenine rodjake je vec ubedila da glasaju za SNS i tako joj pomognu.

Eto cime se sve sluzi SNS.

I sad mi vi recite koja je razlika izmedju SNS-a i npr Koza Nostre? Pa Koza Nostra nije legalizovala svoje poslovanje. Jedino to.

Rekao sam zeni da joj poruci da se mi kao porodica, protiv mafije i kriminala borimo, a ne podrzavamo ga .

Eto ovo vam je moje licno i neposredno iskustvo pa da bas vidimo koliko ce ova tema da potraje

Ti kapilarni su u sustini sporedna aktivnost i zato se ne dobija posao. To je samo jedna dodatna aktivnost inace bi u suprotnom svi bili zaposleni jer 20 glasova svako moze skupiti od prijatelja i rodbine.
U SNS ima ljudi koji rade nekoliko godina od vrata do vrata, putuju sirom Srbije po raznim mestima, ucestvuju u svim mogucim aktivnostima i vode kampanje pa nisu dobili posao.
Imam prijatelja koji je volonterski dezurao godinu dana u stranackim prostorijama svaki dan sem vikendom pa nista nije dobio .

Ti kapilarni su u sustini sporedna aktivnost i zato se ne dobija posao. To je samo jedna dodatna aktivnost inace bi u suprotnom svi bili zaposleni jer 20 glasova svako moze skupiti od prijatelja i rodbine.
U SNS ima ljudi koji rade nekoliko godina od vrata do vrata, putuju sirom Srbije po raznim mestima, ucestvuju u svim mogucim aktivnostima i vode kampanje pa nisu dobili posao.
Imam prijatelja koji je volonterski dezurao godinu dana u stranackim prostorijama svaki dan sem vikendom pa nista nije dobio .

za sve to smo sami krivi

Kad je narod stoka pa 99% ljudi vise voli da ponizava sebe i citavu porodicu zarad neke platice u opstini ili vodovodu od 30.000 dinara umesto da zasucu rukave , uzmu neki komad zemlje i zasade nesto i budu gazde svoji na svome i zaradjuju duplo vise.

Al sve je to posledica komunizma, i generacije njihovih roditelja koji su decu ubedili da se bilo kakav posten rad, narocito poljoprivreda ne isplati i da je uvek bolje biti parazit na drzavnoj sisi nego posten radnik i domacin.

SNS naravno sve to zna i koristi za odrzanje na vlasti.

Ista prica kao navlacenje budala da igraju rulete i kladionice.

Kad ne bi znali nikoga ko je dobio , niko ne bi igrao. A uvek neko dobije, pa se narod navlaci i nada da ce dobiti i oni . A sustina je , kao na tomboli, dobija jedan , ostali idu kuci kratkih rukava.

Ljudi, postoji varijanta da odete u postu i trazite da vas fiksni ne bude u imeniku i na internet pretrazi. Ja sam to uradio pre dosta godina i vec dugo nemam problema sa strankama, a bogami ni sa teleshop smaracima, prodavcima osiguranja ...

Pre neki dan mi kaze zena, zvala je jedna rodjaka koja je u SNS-u , i kaze rekli joj u stranci da mora da obezbedi 20 glasova ljudi koji nisu u SNS-u ako hoce da se zaposli za stalno na drzavnoj sisi . I kao izokola pita zenu, da li bi smo mi njoj pomogli da dodje do posla i dali glas SNS-u na predstojecim izborima. Kaze neke zenine rodjake je vec ubedila da glasaju za SNS i tako joj pomognu.

Eto cime se sve sluzi SNS.

I sad mi vi recite koja je razlika izmedju SNS-a i npr Koza Nostre? Pa Koza Nostra nije legalizovala svoje poslovanje. Jedino to.

Rekao sam zeni da joj poruci da se mi kao porodica, protiv mafije i kriminala borimo, a ne podrzavamo ga .

Eto ovo vam je moje licno i neposredno iskustvo pa da bas vidimo koliko ce ova tema da potraje

E moj tihi pa to sve stranke rade. Nije to izmislio SNS. I DS je radio isto. I SPS, Radiće i onaj ko dođe poslije SNS.

Back