Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li su dozvoljeni komentari bez slike? Ako nisu, molim da nadležni moderator obriše ovaj post.
Pre nekoliko godina, čovek je napravio dve kapije od otpadnog materijala. Ne posebno lepe ali veoma jeftine. Sasvim je sigurno da njihov izgled neće zaseniti nikoga!
Zaslužuju posebnu pažnju jer svaka ima sistem za daljinsko otvaranje koji je sam, čak i bez montaže, skuplji nego obe kapije zajedno!
Da razmišljam o kapiji mislio bih na sličan način: najpre daljinsko otvaranje, a ostalo - kako bude!
DozvoljeniDa li su dozvoljeni komentari bez slike? Ako nisu, molim da nadležni moderator obriše ovaj post.
!
Dozvoljeni![]()
Hvala!Naravno, komentari su dozvoljeni.
I ja sam zainteresovana za daljinsko otvaranje. Samo ne znam da li je ugradnja senzornih sistema uzima po meri ili 'uradi sam'.
I ne samo za kapiju, može i za vrata garaže.
Temperatura u navedenim granicama ne utiče na rad sistema. Međutim, kapija ne može da savlada sneg i led - znači da klizna šina mora biti očišćena ili prostor preko koga prelaze krila u svom kretanju.Imam pitanjče, kako da ne!
Odlično rečeno, prvi put čujem da kapija može da učitava broj tablice. Interesantno.
A gde se postavljaju fotoćelijski senzori, koliko cm iznad zemlje ili po želji?
Mislim da je najbolje komandovanje preko daljinskog upravljača, ostalo je, da kažem, malo komplikovano i zahtevnije i najmanji problem može da ispadne nefunkcionalan.Koliko vidim da kretanje kapija mora da bude perfektno da bi imala kontakt sa daljinskim upravljačem ili drugim mobilnim upravljačima. Zanima me da li vremenske ne/prilike utiču na senzor, recimo 40 stepeni ili -20 stepeni, ili jak vetar može da poremeti? I šta ako slabi baterija na daljisnkom/mobilnim upravljačima?
Kako sam primetila interfon na kapiji, možda znaš kako se to ugrađuje?