Koji način zaključavanja ulazne kapije u dvorište kuće preporučujete

zavrtanj m4

Zainteresovan član
Poruka
102
Gospodo ,kako naslov każe,volio bi da mogu zakljućavati ulaznu kapiju ,vratnicu vanjsku, iz kuće i zakljućavati iz kuće ,da ne izlazim
Zbog stalnih uznemiravanja i posjeta,recimo da zakljućavam poslije podne ,kad prođu pośtar i ostali radnici
Volio bi da sam mogu to montirati i da nije komplikovano,ili neko narodno rjeśenje
Molio bi da postaviti neke slike ili link za kupiti
Imao sam neki lanac i katanac ,ali zahrđalo i izgledalo ko na zatvoru
Ugodan dan.i sretne slave ,neznam koja je jer ima toliko svetaca da se nisam samo joś ja apliciro:D

Gospodo ,kako naslov każe,volio bi da mogu zakljućavati ulaznu kapiju ,vratnicu vanjsku, iz kuće i zakljućavati iz kuće ,da ne izlazim
Zbog stalnih uznemiravanja i posjeta,recimo da zakljućavam poslije podne ,kad prođu pośtar i ostali radnici
Volio bi da sam mogu to montirati i da nije komplikovano,ili neko narodno rjeśenje
Molio bi da postaviti neke slike ili link za kupiti
Imao sam neki lanac i katanac ,ali zahrđalo i izgledalo ko na zatvoru
Ugodan dan.i sretne slave ,neznam koja je jer ima toliko svetaca da se nisam samo joś ja apliciro:D
Plati crnca ,ono smestaj hrana moze i da orezuje voce

Au,famoznih odgovora,sa fakulteta gdje se ono postaje filozof:lol:
Seljaci zakljućavaju ,ja zakljućavam radi żena ,jer sam zgodan i żene na mene vrśe pritisak ,neće valjda na nekog Niśliju ili iz N Sada:pop:,a może da naiđe i sveśtenik da blagosivlja vodicu i da mi se uvali na janjetinu,ili da me zatekne sa żenom na ,,kamari,,
Uglavnom zakljućavanje je moj plan daljeg napretka i zaśtite
Jer naś vladajući moto i politićki je, samo je tvoje śto je zakljućano,:amen:

Back