ĐitleraPreko koga?

A preko koga je Đitler, to će morati malo da se rasprede...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ĐitleraPreko koga?
Ova ti je vrhunska.Dobro ja kazem istinu, ko hoce moze da je prihvati. A ko nece nek zivi u zabludi.
Istina je da su ovaj dvojac najviše profitirali. Al ne da su profitirali, nego nenormalno. Pa kako baš oni¿¡Dobro ja kazem istinu, ko hoce moze da je prihvati. A ko nece nek zivi u zabludi.
Zar nije ubiVenPrvo nemoj ti meni dete. Nisam ja dete. Ja tebe nisam vredjao. To je bila osveta masona, pisao sam o tome. Kada je dosao jezuitski DOS, ubio je dosta uglednih masona. Djindjic je bio osveta masona. Zato je ubijen.
Pa nije Đinđić znao da je Mišković mafija, a još manje je znao da mu je ovaj poslo mafijaša. Jes ga malo nezgodno bilo zapalo.Ahahhaahah pa ko ce da ga kokne. Pa nije on Djindjic on se ne zamera ni mafiji ni sluzbama a jos manje velikim silama.
Ma ta budala nema veze sa RusijomNemas pojma o cemu pricas.
I kakvi klinci, krci palci. ja sam bio u ratu mladji od njih i nijesam ni sluzio JNA. Aktivni vojnici JNA koji su bili kod nas nijesu bili nikakvi "klinci" niti slicne patetike, nego VOJNICI, uglavnom solidni i dobri momci i borci.
Jedino sto nije valjalo kod njih je NEPAZNJA. Izletali su se bezveze, ali to je mladost.
Vise je Kep Dragan uradio za srpski narod i Srbiju nego sva forumska laprdala i Lazni Rusi zajedno.
По чему је КЕП легендаран? Прилична умишљена будала и необразован човек, недорастао темама у које се трпа!
Да је легендаран не би лупетао глупости на разне теме!
Сатник Драган решио да уђе у политичку трку?