KAPETAN DRAGAN ŠOKIRAO ZVEZDAN I LEGIJA SU SRPSKE PATRIOTE Prihvatam da im budem garant, staviću sve što imam na kocku!

Dobro ja kazem istinu, ko hoce moze da je prihvati. A ko nece nek zivi u zabludi.
Istina je da su ovaj dvojac najviše profitirali. Al ne da su profitirali, nego nenormalno. Pa kako baš oni¿¡
I plus sve prevare koje su planski radili. Ovo što su lažirali da je Đilas neki uspešan biznismen:hahaha:

Nemas pojma o cemu pricas.
I kakvi klinci, krci palci. ja sam bio u ratu mladji od njih i nijesam ni sluzio JNA. Aktivni vojnici JNA koji su bili kod nas nijesu bili nikakvi "klinci" niti slicne patetike, nego VOJNICI, uglavnom solidni i dobri momci i borci.
Jedino sto nije valjalo kod njih je NEPAZNJA. Izletali su se bezveze, ali to je mladost.

Vise je Kep Dragan uradio za srpski narod i Srbiju nego sva forumska laprdala i Lazni Rusi zajedno.
Ma ta budala nema veze sa Rusijom

По чему је КЕП легендаран? Прилична умишљена будала и необразован човек, недорастао темама у које се трпа!
Да је легендаран не би лупетао глупости на разне теме!

Ја не знам шта је коначна истина и коначна правда,
можда тако нешто ни не постоји !?

Али кад се сетим тих деведесетих
знам да сам се плашио свих тих данашњих јунака као што је Капетан Драган.

Бранећи Србију
и он И Шешељ и Аркан и Гишка и да не набрајам даље - напали су уређен систем у коме смо живели, напали су СФРЈ !

О онима што су "бранили" Хрватску, Македонију, Словенију, БиХ, да и не причам.

Ја сам дуго био у шоку
гледајући народ како напада сопствену државу.

Пошто нисам репа без корена
ја сам се данас вратио у Србе, нисам више Југословен ( и не бих то никада више био ) !

Данас су мени ти горепобројани ликови блиски и драги,
али ето - није тако одувек било ...

Сатник Драган решио да уђе у политичку трку?

Demokrate samo seru na cigansku galamu:

- Lupanje u šerpe, cvrc posle 6 dana
- Boško štrajkuje gladju pri skupśtinskom restoranu, cvrc vidi niko ga ne iebe 5% - em narod trčao na internet za onih 100 evra em mu Bog poslao kišu par dana
- Umro Kim Džong Un - a on debeo i veseo sa sve generalima koji piśu po beležnicama...
- Tramp ovakav onakav a on ih zajebava sa simbolikama

Bacimo se na suštinu: demokrate puśe i u ovom krugu za Telekom i EPS i saradnju sa CIA ispostavama tzv.EU Fondacija

Pa aj dačešemo demokratska jaja o Kep Gandri

Back