KANTINA

Nego za koje si koktele majstor?
P. S. Na ovom forumu je postalo izuzetno dosadno. Niko da se raspravlja sa mnom konstruktivno, sve neki koji se svadjaju, vulgarni su, vredjaju...Nisu mi nikakav izazov za dopisivanje. Naravno, osim Iskandera, Docc-a, Brance, Nenada, Zoro i jos par momaka i devojaka...

P. S. Na ovom forumu je postalo izuzetno dosadno. Niko da se raspravlja sa mnom konstruktivno, sve neki koji se svadjaju, vulgarni su, vredjaju...Nisu mi nikakav izazov za dopisivanje. Naravno, osim Iskandera, Docc-a, Brance, Nenada, Zoro i jos par momaka i devojaka...

prvo koktel

b52.jpg

180px-Cocktail1.jpg

3925_caipirinha_koktel.jpg

a o čemu voliš da raspravljaš :D

A ja ?
Mene si zaboravila ..... :ljutko:

Izvini...:worth:
I Mirodjija je zabavna, takodjer.
P. S. Oh, drugarice, ne vidoh da si ti uzela ovaj zeleni koktelcic (i popila ga u sekundi - jel znas ti za to Doc?), pa cu uzeti ovaj u sredini....Odgovara mojim estetskim i mojim ukusnim kriterijumima...

A ja ?
Mene si zaboravila ..... :ljutko:

Poslednja izmena:
Doc nisi morao da gledas film "Sta zene zele"...Mogao si, jednostavno, mene da pitas...

ZENE ZELE - MUSKARCE VRELE!
ZENE NE ZELE - RINGLE VRELE!
ZENE ZELE - DA SU UVEK VESELE!

E, ajde sad malo da raspravljamo o tome....

Slobodno javno i transparentno. A ne posle da bude OVO I ONO. Mene nije sramota kad saljem privatne poruke i kad mi je neko simpatican da mu to kazem javno, a zasto vas jeste - e to je vec zaista pitanje za razmatranje i dublju analizu.

Poslednja izmena:
"Put do muskog srca vodi preko stomaka!";)

...pa naidjes na skakaonicu ;) skocis... i tu si (mislim na cure, naravno), a do zenskog srca moras da prelazis razne "bregove", "doline", "udoline", "kanjone", razne "rupcage" pune nepoznatih "zamki", "sumice", "sume", (negde boga mi i "goleti")...i kada sve to prodjes na kraju cujes ono sto muskarci najvise" vole" da cuju:"...ne mogu, boli me glava...":hahaha::hahaha:

Back