Kanda Kodža i Nebojša predstavlja novi album "Beton"

Baudrillard

Zaslužan član
Moderator
Poruka
129.660
Kanda Kodža i Nebojša Arsenal Fest Kragujevac Knežev Arsenal fotografije galerija slike reportaža Oliver Nektarijević


Posle uzbudljive koncertne sezone i dva objavljena singla („Tamo gde je sunčano“ i „Beton“ ) bend Kanda, Kodža i Nebojša je objavio novi album „Beton“ za izdavačku kuću Mascom.

Novo izdanje je dostupno u digitalnom obliku na svim striming servisima, a na vinilu i CD-u album „Beton“ je u prodaji od 19. oktobra.

„Nikada nismo imali ovoliko vremena da posvetimo stvaranju albuma a i produkciji samim tim smo i najzadovoljniji rezultatom. Zvuk na albumu je čvršći i konkretniji a snimljen je, kao i dva prethodna, na „jen-dva-tri“. Ceo bend svira zajedno bez editovanja i nasnimavanja, a ovog puta i bez gostujućih muzičara,“ izjavili su članovi benda Kanda, Kodža i Nebojša.

Kroz svoj prepoznatljiv zvuk, introvertne teme, Oliverov katarzičan vokal, snažnu ritam sekciju i upečatljive rifove, albumom „Beton“ sada provejava osećaj slobode i rasterećenosti.

Album „Beton“ je izazvao veliko interesovanje medija i fanova benda, pa nakon beogradske promocije, održali su i promociju albuma u Zagrebu gde su snimili i novi spot za pesmu „Tu i tamo, tamo tamo“.


balkanrock.com
 
Slazem se generalno, mada nisam primetio da darvudi i dalje dominiraju..ne znam dal i sviraju vise, ne cuju se, bar ih ja nisam zapazio...
A i posl.album ne pamtim kad im je izasao... :think:
U pravu si , meni 2012 kao da je bila juče. :mrgreen:

hteo sam da kažem da su svi albumi darkvuda ma koliko ih bilo u poslednjie 22e godine odlični za razliku od KKNa , gde gotivim samo ranu fazu.
Ukusi su naravno različiti.
Novi BETON još nisam slušao možda popravi stvar.
 

Back
Top