ja sam sve vakcine preskocila afro
..koje sve,i one kad si bila beba?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam sve vakcine preskocila afro
..koje sve,i one kad si bila beba?
vec sam pisala nisu me vakcinisali ... vakcine su nekad bile tabu za vecinu ljudi i nisu se dovodile u pitanje mada moja mama kaze da joj nisu pravili problem zato sto nije htela da me vakcinise... nisu verski razlozi vec sam pisala - neki ruski akademik joj je rekao pre nego sam i rodjena - da ljudi znaju sta su vakcine nikad ne bi vakcinisali decu...tada se pojavila sida a tek sad se zna da je vakcinama sa majmuna preneta na ljude
...da znam da nekad nije bilo problema oko toga....imala sam komsinicu u ulazu cija je cekra bila vrsnjakinja moje starije cerke, razlika je bila u nedelju ili neki dan vise...ona nije
malenu vakcinisala, svekar i svekrva su joj bili lekari u Hrvatskoj, i uz dogovor sa suprogom i njima mala nije ni jednu vakcinu dobila....nemam kontakt sa njima odavno, ne znam
kako je mala danas...bila je jedno zdravo i napredno dete...
Naslovi u medijima su bombastični, dok se u samim tekstovima ispod njih tek ponekad stidljivo provuče informacija da su ovi ljudi primali hemioterapiju, radioterapiju ili imali operaciju kojom im je tumor uklonjen. U mnogim slučajevima se priča prenosi bez ikakve provere, koju zaista nije teško uraditi. Mogu samo reći da se radi o vrlo neodgovornom novinarstvu, koje je do sada doprinelo mnogim smrtima (1, 2, 3…) obolelih od raka.
Da li je moguće da rak čudesno nestane? DA, moguće je!
Rak je kompleksan skup oboljenja (preko 200 njih) koja još uvek nisu potpuno proučena, ali se dosta razlikuju međusobno. Statistika kaže da od 100.000 obolelih barem jedan iskusi spontanu remisiju tj. neobjašnjivo izlečenje, najčešće nakon infekcija nekim virusima i groznice – imuni sistem počne da prepoznaje maligne ćelije i napada ih. Ukoliko se to dogodi kod nekog ko je pokušao da se izleči nekom od ovih kvaziterapija ishranom on zaista će moći da tvrdi da je to dokaz i (površno gledano) niko to neće moći da ospori. Zato se ne treba oslanjati na anegdotalne dokaze o uspešnosti terapija, već je jedini način potvrde ozbiljna naučna studija, koja bi tu terapiju ispitala na većem broju ljudi, u kontrolisanim uslovima i uz vođenje pažljive statistike.
Ovo što mediji rade je jednostavno rečeno opasno, oni anegdotalne dokaze (lična iskustva) ljudi koji su se uz kvaziterapiju lečili i konvencionalnom, provereno efikasnom terapijom predstavljaju kao dokaz da je rak moguće izlečiti bez moderne medicine.
Molim vas, tema je Kancer a ne vakcinacijai, gljive i ostale zivuljke
Obrisano je vise postova i jos jednom molim ,bez provociranja i vredjanja,neistomisljenika u komunikaciji.
Odgovorite im argumentima a ne uvredama
hvala unapred
Trudim se da na ovu temu umesto lamentiranja unesem neka pozitivna iskustva drugih naroda koji su dosta ispred nas na svim poljima, pa i na ovom iz oblasti onkologije. Iskustva koja ce mozda nekome doneti novu nadu i ohrabrenje.
Drago mi je sto je Nina reagovala i izbrisala postove sa uvredljivim konotacijama. Valjda ce neki od nas da konacno nauce da proizvoljno i zlonamerno etiketiranje sagovornika (antivakser, sarlatan i sl), koji iznosi naucne cinjenice, kontraproduktivno. Da vise osporava nego sto podrzava njihove kontra stavove.
Ideja da ovde pisem o gljivama je upravo zbog cinjenice da nas narod o njima najmanje zna, o njihovim antikancerogenim efektima ponajmanje. Srbi su narod koji je tradicionalno skeptican prema gljivama (zbog Amanita phalloides - zelene pupavke verovatno), i ovo je jedinstvena prilika da mnogi saznaju da pored najotrovnije gljiva kod nas u Srbiji raste i ona najlekovitija (Ganoderma lucidum - Reishi), i jos mnoge druge lekovite gljive.
Prica o ulozi ovih gljiva u istrazivanjima antitumornih lekova tek je pocela.
Ne vidim i jedan razlog da je neko minira ovde na ovom pdf-u.
[/COLOR][/B]
pa ti ne vidiš jer nemaš zdravstveni problem, i ne tražiš savet na ovoj temi.
zašto ne otvoriš novu temu,i tamo možemo diskutovati.
na tv kopernikus je često gost jedan Radovan iz Šida, koji u saradnji sa tehnološkim fakultetom n.s.
proizvodi gljive, i preparate od gljiva, o kojima ti govoriš.
Afro je gledala, a ja ga i poznajem![]()
.Ova ogromna potencijalna
varijabilnost kod polisaharidnih struktura nudi neophodnu fleksibilnost kod preciznih
regulatorskih mehanizama različitih interakcija medju ćelijama kod visih organizama".
Imamo dakle hiljade kombinacija, jedinjenja unutar samog polisaharida. Razumljivo je zasto je tesko locirati onu kombinaciju koja deluje na razoruzanje tumora.

Isuviše si puno naveo tih naučnih istraživanja. Ljude na ovom forumu nećeš zainteresovati za pečurke tako što ćeš kopirati (i na svoj način tumačiti) naučno-istraživačke radove.
Prirodne nauke su vrlo interesantna stvar, i ja potpuno razumem tvoje ushićenje. Sve što danas imaš na farmaceutskom tržištu, podleglo je toj vrsti istraživanja, pa tako i zloglasna hemija, koju tako prezireš.
Bolovi probijaju i pored flastera i morfijuma, pakao!
Kako bi bilo da probate sa nekim opijatima druge vrste? Moj muz je pod najzescim bolovimaBolovi probijaju i pored flastera i morfijuma, pakao!

Kako bi bilo da probate sa nekim opijatima druge vrste? Moj muz je pod najzescim bolovima
( Discus hernia) dobijao marihuanu, ali u apoteci, za njegov je slucaj specijalno pravljena i
to je bilo jedino sto mu je pomagalo desetak dana pre operacije, a pre toga nema sta nije uzimao.
Tako mi je zao tvoje jadne i namucene zene, ali i tebe
U takvim se situacijama covek stvarno pita da li Bog postoji i sta je covek toliko zgresio.