Kanarski pas

Papiri su bitni iz razloga da znas od kojih pasa potice i kakvi su oni zdravstveno(misleci na HD,ED,PRA).
Izivini ali ne mogu da ne primetim onu kucicu u pozadini slike,zar tu spavaju?:(
Lila mi deluje malo mrsavija nego sto bi trebala biti za uzrast od 7meseci,obojenost joj je odlicna.

HILL'S?!?!?! :shock::shock::shock: Da su ne znam kako kvalitetne, znas li kako ih testiraju?! Makar mu svakog dana kuvala kao sto sam detetu kuvala kashice kad je bila beba, Hill's i Eukanuba su ZABRANJENE!!! Ali to je malo vise animal welfare prica.

Ma jesu odlicne i Hill's i Eukanuba, to se tice mog stava o testiranju proizvoda na zivotinjama. Makar to bio i proizvod za zivotinje, to nije opravdanje da se neka neduzna stvorenja drze u stvarno nehumanim uslovima, sa gomilom cevcica i zicica koje vire iz njih samo da bi se izmerili svi parametri tipa pulsa, utroska kalorija... Da ne pricam o dimenzijama kaveza! Posebno sto je Eukanuba vlasnistvo P&G a ja ne koristim cak ni Pampers za svoje dete.

Evo je lila sa 8 meseci 12 dana

Prilozi

• Lila 5.jpg
    Lila 5.jpg
    36,4 KB · Pregleda: 37
Jesi li ranije imao psa? Ako nisi, dobro razmisli o izboru jer su PC vrlo oštri, temperamentni psi, a ni dimenzije ni snaga im nisu za potcenjivanje. Cane corso su malo blaže naravi, mada su i oni tipični mastifi, zahtevaju istrajnog vlasnika koji ume da nametne svoj autoritet. Svakako, i jednu i drugu rasu drže u Nišu, negde na ovoj temi je i njihov sajt.

Back