Kanadski ministar odbrane otkrio istinu o posetama drugih rasa

• Začetnik teme Začetnik teme Nikko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Занимљива ми је та "накнадна памет"...
Од бивших војника, преко политичара, до пјеваљки...
Дај да звекнемо нешто, да се пише о нама.
А можда капне нешто за неку "аутобиографију" јел' те...
Па још ако има малих зелених, грејса или плавих...
И нараФски мора да туре бар неко цријево негдје некој жеМској...

a i prisustvo vanzemaljske ( a sasvim sigurno naprednije) civilizacije u redovima americke vojske sigurno JESTE politicko pitanje....

Kada bi se ispostavilo da je ova vest istinita, pitanja koja bi se postavljala uveliko bi premaüivala običnu politiku, pa makar i globalnu.
Recimo da Pentagon zvnično potvrdi ovu informaciju.
Šta bi usledilo potom, na globalnom nivou pitam se.
To, da bi određen procenat stanovništva bio doveden u neku vrstu euforije je jasno, no ne vidim da bi to moglo da destabilizuje bilo šta što je Pentagonu u zoni interesa.
Možda ne vidim baš dobro, ali takva potvrda ne bi ni stigla da iza nje ne stoji debela analiza o posledicama.
Osim toga, oni mogu da potvrde i neistinu, ne bi bilo prvi put, pa posle da je demantuju, navodeći svakakve razloge.

Pa pretpostavljam, ukoliko je vest tacna, da se ovoliko dugo drzalo to u tajnosti upravo da bi se predvidele sve mogucnosti i osigurala dominacija SAD na globalnom planu....tako da...SAD i dalje ostaju sila koja ce sve nas da porobljava a vanzemaljci se tu pitaju isto koliko i logorasi u Jasenovcu.....

Naravno, svako navodi vodu na svoju vodenicu kako zna i ume, a njih, ta pitanja ko dominira nad kim, verovatno ni ne interesuju.
Zanimljivo bi bilo znati koji su njihovi interesi. Na tom pitanju naučna fantastika radi vredno radi još od svog postanka pa do danas.

Ala Amerikancima gori pod nogama. Sad kad počinju da gube vodeći položaj kao vojna sila u svetu sada smišljaju priču kako vojska sarađuje sa vanzemaljcima, a to bi trebalo da znači da terba svi na zemlji da se boje od Amerikanaca jer imaju moćnog saveznika iza zavese. Ahahaha. Neverovatno kakvim trikovima se oprobavaju. Pa nije prvi put da pokušavaju nešto postići preko medijskih trikova. Zašto baš sa Amerikancima da sarađuju kada Kina vojno već prestigla Ameriku. A ni Rusi nisu daleko slabiji.
Zašto kriju te vanzemaljce? Zato što ih nema,niti bilo šta od te priče. Da oni stvarno sarađuju sa vanzemaljcima, to bi oni se pojavili sa jednim predstavnikom vanzemaljaca pred javnost i medije. Ovako samo pokušavaju zaplašiti ceo svet misleći da su ljudi u svetu naivne budale a da su jedino Amerikanci pametni.
Gde god i šta god se desi,navodno se to desi samo u Americi. Pa zar misle da do sada nisu provaljeni? Gušeći od sopstvene laži ne znaju više gde da udaraju.
Ne kažem da druga bića koje zovemo NLO ne postoje. Ali sigurno nemaju veze baš sa Amerikancima. Zato je to samo priča Amerikanaca. Makar to bili i visoki zvaničnici koji izjavljuju takve izjave. Pa baš su oni poznati po lažima i prevarama prema narodu iz interesa. A sada je u interesu države Amerika da se ceo svet plaši preko te navodne priče. Strašno.

Poslednja izmena:
Ma i ja sam istog stava...ali: Sta bi jedan civilizovani covek radio u srcu afrike medju urodjenicima? Pa opet, toliko ih je tamo otislo, neki se nikada nisu ni vratili, a neki su tamo ostali kao zarobljenici...
Sta ako su se "srusili" li su bili zarobljeni prilikom "prvog kontakta"

Poznajuci ljude (pogotovo onu gamad iz Amerike), ne bi me uopste cudilo da su kosmicki sirotani zarobljeni od strane amera, pa (poput jevreja u logorima nacista) iskoristeni za crpljenje znanja...

Ma i ja sam istog stava...ali: Sta bi jedan civilizovani covek radio u srcu afrike medju urodjenicima? Pa opet, toliko ih je tamo otislo, neki se nikada nisu ni vratili, a neki su tamo ostali kao zarobljenici...
Sta ako su se "srusili" li su bili zarobljeni prilikom "prvog kontakta"

Poznajuci ljude (pogotovo onu gamad iz Amerike), ne bi me uopste cudilo da su kosmicki sirotani zarobljeni od strane amera, pa (poput jevreja u logorima nacista) iskoristeni za crpljenje znanja...

Ako je tako amere treba rastrgnuti... šta mislite da za to sazna neka njihova država... gadno bi smo prošli ;)

Back