Nikko
Aktivan član
- Poruka
- 1.639
Konacno neko "od autoriteta" da progovori, konferencija je odrzana pre par dana, Paul Hellyer je bivsi ministar odbrane Kanade
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dete, nisi shvatilo...rase van Zemlje, mozda ti je blizi termin "vanzemaljske rase" =)) Za pocetak odgledaj video.
Za pocetak odgledaj video.
Vidi moderacija obrisala temu sa Politike.
Pa covek je bio MINISTAR ODBRANE nije neki ludak sa ulice.
a i prisustvo vanzemaljske ( a sasvim sigurno naprednije) civilizacije u redovima americke vojske sigurno JESTE politicko pitanje....
Pa pretpostavljam, ukoliko je vest tacna, da se ovoliko dugo drzalo to u tajnosti upravo da bi se predvidele sve mogucnosti i osigurala dominacija SAD na globalnom planu....tako da...SAD i dalje ostaju sila koja ce sve nas da porobljava a vanzemaljci se tu pitaju isto koliko i logorasi u Jasenovcu.....
Ma i ja sam istog stava...ali: Sta bi jedan civilizovani covek radio u srcu afrike medju urodjenicima? Pa opet, toliko ih je tamo otislo, neki se nikada nisu ni vratili, a neki su tamo ostali kao zarobljenici...
Sta ako su se "srusili" li su bili zarobljeni prilikom "prvog kontakta"
Poznajuci ljude (pogotovo onu gamad iz Amerike), ne bi me uopste cudilo da su kosmicki sirotani zarobljeni od strane amera, pa (poput jevreja u logorima nacista) iskoristeni za crpljenje znanja...