Kanadska guvernerka iz protesta javno pojela sirovo srce tuljana

Ma on je mrak najmračniji, zarobljen u nacional-romantičarskoj mitologiji 19. veka. :thumbdown:

Što je najgore, on sad pokušava ovde da glumi nekog evropejca i slobodoljupca.

Ne zna on ni šta je tolerancija. Tolerancija je kad si spreman nekog da primiš u familiju, a da ti njegova nacionalna, verska, ili rasna pripadnost ne predstavlja ama baš nikakav problem.

Sad mi kao treba da poverujemo da njemu ne bi nimalo smetalo da mu se ćerka uda za tuljana. Yeah right... :roll:

Ma on je mrak najmračniji, zarobljen u nacional-romantičarskoj mitologiji 19. veka. :thumbdown:

Što je najgore, on sad pokušava ovde da glumi nekog evropejca i slobodoljupca.

Ne zna on ni šta je tolerancija. Tolerancija je kad si spreman nekog da primiš u familiju, a da ti njegova nacionalna, verska, ili rasna pripadnost ne predstavlja ama baš nikakav problem.

Sad mi kao treba da poverujemo da njemu ne bi nimalo smetalo da mu se ćerka uda za tuljana. Yeah right... :roll:

Ak oje albanski tuljn onda nema problema. No tebe ne primam. Da mi ne pobegne tuljan, zbog mirisa.

Nije isto ako ides u lov na obicne vrste i ugrozene vrste poput kitova i tuljana,problem je u opstanku vrste kolike vrste su bezpovratno izumrle da nasa djeca i unuci nece znati kako su izgledale,a sto ako se to dogodi sa kitovima,tuljanima itd.:think:

Joj daj ne seri! Umrli su i dinosauri, pa sto sad? Znamo svi kako su izgledali..

Tuljanima vade i jedu ZIVO SRCE. Pred kamerama.

Ne znam kakav monstrum nacisticki mora covek da bude pa da na to slegne ramenima kao ovaj Gvidion.

Ja sam se zeznuo jednom pa pogledao snimak kako nastaje krzno od foke...prvi cin nakon hvatnja kukama ,je dranje foke na zivo i ona onako bez koze trepce ziva na ledu i..UZASSS ! i sad mi je muka kad se setim scene.

Ja sam se zeznuo jednom pa pogledao snimak kako nastaje krzno od foke...prvi cin nakon hvatnja kukama ,je dranje foke na zivo i ona onako bez koze trepce ziva na ledu i..UZASSS ! i sad mi je muka kad se setim scene.

Јес и мени је жао оне мале фоке кад се орке добацују са њом, ал ***. А тек оне слатке антилопе што је лав поједе :sad2:

Молим те да не ширимо расправу на овој теми већ да изражавамо саосећање са последица угњетавања туљана, посебно трансродних и мултиполних. Цивилизацијски трендови нас усмеравају да се одлучно обрачунамо са реликтима прошлости, ко што је овај мрачни витез Гвирдион, које симболизују мржња и нетрпељивост према туљанима.

Ili si ti vegetarijanka.

Нисам али кад већ једемо краве, свиње и сл. не морамо да се гостимо и угроженим врстама. Ако су они у Канади већ толико луди да убијају животиње чији опстанак је угрожен и које нису домаће, немају право да шизе зато што Европљани то неће да увозе и једу. Нека им је пријатно а ми ћемо се снаћи и без фока.

Da, barbarsko, za razliku od humanog načina na koji oni tamane svoje krave, svinje, ovce i bafala. Licemeri... Ako nisi vegetarijanac nemaš pravo na snebivanje nad sudbinom onih koje jedeš... To što ti jedeš vrstu koje pukom slučajnošću ima više od vrste koju jede neko drugi ti ne daje za pravo da tim drugima budeš moralni sudija...

Заборавио си и ЉУДЕ...........:cool: и њихове "хуманитарне" злочине и геноциде...

Нисам али кад већ једемо краве, свиње и сл. не морамо да се гостимо и угроженим врстама. Ако су они у Канади већ толико луди да убијају животиње чији опстанак је угрожен и које нису домаће, немају право да шизе зато што Европљани то неће да увозе и једу. Нека им је пријатно а ми ћемо се снаћи и без фока.

Haha pa ne jedu to Evropljani nego njihovi psi i macke. To meso je za domace zivotinje.

Back