Kanadska guvernerka iz protesta javno pojela sirovo srce tuljana

Ma ja bih te eskime jednim...

tiananmen-square-tanks.jpg

Pa da vi'š kad će im opet pasti na pamet te radikalne zamisli u vezi tuljana.

Nije isto ako ides u lov na obicne vrste i ugrozene vrste poput kitova i tuljana,problem je u opstanku vrste kolike vrste su bezpovratno izumrle da nasa djeca i unuci nece znati kako su izgledale,a sto ako se to dogodi sa kitovima,tuljanima itd.:think:

па када их буде интересовало како је некада давно изгледао туљан, укуцаће на гуглу и ето.

Nije isto ako ides u lov na obicne vrste i ugrozene vrste poput kitova i tuljana,problem je u opstanku vrste kolike vrste su bezpovratno izumrle da nasa djeca i unuci nece znati kako su izgledale,a sto ako se to dogodi sa kitovima,tuljanima itd.:think:

Tako je. Razlika je u kvantitetu. Zato bih ja eskimski izlov preorijentiso na pingvine.

Ова тема је искључиво за оне који разумеју проблеме туљанске мањине. Ако не можеш да допринесеш бриши и остави туљане на миру.

A vidim ti si baš Greenpeasoidan? Mislim ovaj deo da si piss razumem, ali green ne znam baš...e nedam tebi i ovom komiju da seksualnmo zlostavljate tuljane i ja ću da ih branim od vas dva manijaka...

A vidim ti si baš Greenpeasoidan? Mislim ovaj deo da si piss razumem, ali green ne znam baš...e nedam tebi i ovom komiju da seksualnmo zlostavljate tuljane i ja ću da ih branim od vas dva manijaka...

Знамо да си ти пресвели витез и да браниш жене у црном, трансродне, мултиполне, једнојајчане и остале али сад на овој теми немој да позиваш на линч туљана, јер је ситуација запаљива и деликатна. Не требају нам тако храбри и одважни, већ само прибрани јер и најмања провакација може бити погрешно схваћена и изазбвати лавину насиља између повинистичких ескима и угрожених туљана.

Знамо да си ти пресвели витез и да браниш жене у црном, трансродне, мултиполне, једнојајчане и остале али сад на овој теми немој да позиваш на линч туљана, јер је ситуација запаљива и деликатна. Не требају нам тако храбри и одважни, већ само прибрани јер и најмања провакација може бити погрешно схваћена и изазбвати лавину насиља између повинистичких ескима и угрожених туљана.

I jednojajčane i dvojajčane tuljane branim, moliću lepo. Samo im se približite i prebiću vas duz i dibiduz!

Gvidione, klerofastisto preispoljni, tebi su mozda tuljanske muke smesne ali veruj da postoje i napredniji, bolji, osvesceniji, pro-Evropski Srbi koji nisu zatoceni u mentalnom srednjem veku poput tebe.

I digni ruku na tuljana, samo da znas, i bice ti to poslednje.

Misli mda smo to apsolvirali. Još ako s uto albanski tuljani, naHebali ste ako ih seksualno budete uznemiravali.

Back