Ma ja bih te eskime jednim...
Pa da vi'š kad će im opet pasti na pamet te radikalne zamisli u vezi tuljana.
Pa da vi'š kad će im opet pasti na pamet te radikalne zamisli u vezi tuljana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije isto ako ides u lov na obicne vrste i ugrozene vrste poput kitova i tuljana,problem je u opstanku vrste kolike vrste su bezpovratno izumrle da nasa djeca i unuci nece znati kako su izgledale,a sto ako se to dogodi sa kitovima,tuljanima itd.![]()
mislis sa vekovnih tuljanskih ognjistaJa sam cuo da je vec preko petsto hiljada tuljana proterano iz njihovih domova i niko ne zna gde su.
, a sta kazu ima li vesti bar o nejaci ?
Nije isto ako ides u lov na obicne vrste i ugrozene vrste poput kitova i tuljana,problem je u opstanku vrste kolike vrste su bezpovratno izumrle da nasa djeca i unuci nece znati kako su izgledale,a sto ako se to dogodi sa kitovima,tuljanima itd.![]()
Туљан у егзилу
Jedna od 265 000 silovanih tuljanki.
![]()
Vide joj se tuga i bol u očima.
Kakvi su to krvnici... Gade mi se.
Vidi se da je neki evropski potomak... po načinu na koji zamahuje na živo biće...Vidiš, ovaj sa velike slike mi nimalo ne liči na Eskima.![]()
Eeee, ne moze taj da podnese da tuljan ima transpolan lajfstajl, nego odma mocugu pa ga juri niz... cini mi se da je bulevar Kralja Aleksandra?
Transpolne foke? Nije tebi lako kad ti se na to diže...
Ова тема је искључиво за оне који разумеју проблеме туљанске мањине. Ако не можеш да допринесеш бриши и остави туљане на миру.
A vidim ti si baš Greenpeasoidan? Mislim ovaj deo da si piss razumem, ali green ne znam baš...e nedam tebi i ovom komiju da seksualnmo zlostavljate tuljane i ja ću da ih branim od vas dva manijaka...
Знамо да си ти пресвели витез и да браниш жене у црном, трансродне, мултиполне, једнојајчане и остале али сад на овој теми немој да позиваш на линч туљана, јер је ситуација запаљива и деликатна. Не требају нам тако храбри и одважни, већ само прибрани јер и најмања провакација може бити погрешно схваћена и изазбвати лавину насиља између повинистичких ескима и угрожених туљана.
Gvidione, klerofastisto preispoljni, tebi su mozda tuljanske muke smesne ali veruj da postoje i napredniji, bolji, osvesceniji, pro-Evropski Srbi koji nisu zatoceni u mentalnom srednjem veku poput tebe.
I digni ruku na tuljana, samo da znas, i bice ti to poslednje.