Kanada

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sta. Zvanicni jezik je Francuski? U cemu je poenta? Ti si rekao da je uslov preseliti se u Kvebek znati Francuski. 100% necatno. Ja ni rec Francuskog ne govorim a ziveo sam ovde 15 godina.

Sacekaj 5 minuta. Poslacu ti video sa mog stana koji gleda u centar Montreala (trenutno je 2 ujutru i ne mogu da spavam). Sledeceg meseca posto idem u Toronto poslacu isti video iz mog drugog stana pa da vidimo ko govori istinu ovde.

Nothing to see here.

Ziveo si u Quebecu 15.godina ,a ne znas ni rec francuskog ti si genije.:hahaha:
Kako dva ujutru kod tebe u Srbiji je sada 8am.

Ziveo si u Quebecu 15.godina ,a ne znas ni rec francuskog ti si genije.:hahaha:
Kako dva ujutru kod tebe u Srbiji je sada 8am.

15 godina u Kvebeku zato sto sam bio skolovan na Engleskom jeziku.

Pojma nemas, jado.

Ovo si ti skino pitaj boga od koga ti uopste nisi u Kanadi.
Ajd setnja.

Znao sam da ces biti ljubomoran na moj uspeh i cinjenice koje sam predstavio.. Kako ti se svidja pocetna poruka? Posto sam skinuo video, nadam se da ce Hollywood onda da me unajmi za specijalne efekte.

case closed.

Poslednja izmena:
Neko zivi 15.godina u Quebecu a nije naucio ni rec francuskog ili je super glup ili nikada nije bio tamo.Za 15.godina mora neku rac
da naucis ili si super glupander da ne naucis ni rec.
Dolazi na ovu temu da pise kako ima dva sta. Tema je Kanada a ne da se lece kompleksi ko sta ima ili moj tata je jaci od tvog.
Mogu reci da sam se veceras dobro nasmejao...u Quebecu 15.godina i rec francuskog nije naucio:hahaha::hahaha::hahaha:
Ne moze devojku da nadje u Torontu a moze u Montrealu:hahaha::hahaha:
Ozbiljan sagovornik nema sta.:hahaha:

Neko zivi 15.godina u Quebecu a nije naucio ni rec francuskog ili je super glup ili nikada nije bio tamo.Za 15.godina mora neku rac
da naucis ili si super glupander da ne naucis ni rec.
Dolazi na ovu temu da pise kako ima dva sta. Tema je Kanada a ne da se lece kompleksi ko sta ima ili moj tata je jaci od tvog.
Mogu reci da sam se veceras dobro nasmejao...u Quebecu 15.godina i rec francuskog nije naucio:hahaha::hahaha::hahaha:
Ne moze devojku da nadje u Torontu a moze u Montrealu:hahaha::hahaha:
Ozbiljan sagovornik nema sta.:hahaha:

Interesantno je kako koristis ikone i stalno se vracas na istu temu, a sve cinjenice koja sam predstavio ignorises. Takva je reakcija gubitnika koji nema pojma o cemu govori. Na srecu video govori sve....a bice ih jos.

Ne govorim ni rec Francuskog je naravno figurativno receno.

A sada idem da spavam.... posto je sada pola tri ujutru.

Ajde, odustani. Nemoj vise da se brukas.

Interesantno je kako koristis ikone i stalno se vracas na istu temu, a sve cinjenice koja sam predstavio ignorises. Takva je reakcija gubitnika koji nema pojma o cemu govori. Na srecu video govori sve....a bice ih jos.

Ne govorim ni rec Francuskog je naravno figurativno receno.

A sada idem da spavam.... posto je sada pola tri ujutru.

Ajde, odustani. Nemoj vise da se brukas.

Figarativno nemas pojma o nicemu. Zivio u Quebecu 15.godina ne zna ni rec francuskog:hahaha::hahaha::hahaha:
Naravno posto se izblamirao kao ide da spava a u Srbiji odavno svanulo.

Gospodja ili gospodjica vladster je fenomen zivi u Quebecu 15.godina i nijednu rec francuskog da ne nauci.Posle je objasnila da je to samo figurativni ne znanje.
Ja nisam ziveo u Quebecu ,ali znam da kazem na francuskom vladster est une grand merde. Ima dva stana:hahaha::hahaha::hahaha: i ima potrebu da to naglasi...
Super je ova fk tako sam se danas nasmejao evo sada kopiram saljem svima da citaju bisere.:hahaha:

050207Immigration.jpg

Ako dolazite u Kanadu, nemojte ni pomisljati da idete u Vancouver osim ako nemate rodbinu koja ce vam pomoci. Nekretnine u VanCity su uzasno skupe i to je postala glavna destinacija bogatih Kineza.

Svakoj budali je do sada jasno da Arlington Road ne razume ni rec od ovih stvari koje stavlja. Na primer, ovo gore sto je postavio je reklama kompanije koja zaposljava koja dobije procenat od svakoga koga zaposle. Nema nikakve veze sa realnosti situacije.

Usput

Cetrtina novih imigranata ide za BC vecina za Vankuver.Vecina nema nikakvu rodbinu tamo,nadju posao,rade otplacuju kucu...
i bez rodbine uspeju. Vidite i sami sta je istina ko je vredan i hoce da radi uspece i ne treba mu nikakava rodbina.
To neradnici ocekuju da im sve padne sa neba ,verovatno da dodju u Kanadu,a rodbina da radi umesto njih.Za takve hleba nema u Kanadi.
immigration160807a.gif

A sada link sa pravim vestima o Vankuveru i zasto je skup. Kao sto sam spomenuo, Kinezi (pravi iz Kine) kupuju, kupuju,kupuju.

http://communities.canada.com/vancouversun/blogs/soundoff/archive/2010/01/25/629353.aspx

Vancouver not only has the least affordable housing of 28 markets measured in Canada, but of 272 metropolitan markets ranked in Ireland, the U.K., New Zealand, Australia, the U.S. and Canada, according to statistics compiled by the Winnipeg-based Frontier Centre for Public Policy

http://www.****************/real-es...real-estate-properties-in-canada-2973478.html

Recent news shows that Chinese investors are seriously interested in Vancouver real estate properties. It also shows that these Chinese are taking these properties more seriously than before.

In fact, trips from Mainland China to Vancouver are now being organized by SouFun, an Internet sales company based in China. These trips are consist of wealthy investors from Beijing and Shanghai who are dying to dip their fingers into Vancouver real estate and buy properties for them and their families. The twenty investors arriving this August are potential buyers. They are keen on Vancouver real estate properties in the million-dollar listings.

Strogo preporucujem da ne citate nebuloze od Arlington Road-a

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back