Kanada

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Quebec najkorumpiranija provincija u Kanadi
Jezik ne moze da se nauci,moze da se ovlada da se sluzi,to je jedino sale trbojevic naucio francuski za jedno popodne,ali je odbijen.
Plate su manje u Montrealu,nego u Torontu. gorana71 daje argument da je Toronto skup grad jer njen drug ne moze da plati zabaviste za decu u Torontu, i to je sada dokaz da je Toronto skup grad.(posto je drug od gorane71 merilo svih stvari u Torontu).
Ja sam rekao Montreal je lep grad odes preko leta na te festivale,trke formule 1...sada ce neko da nauci francuski za 8.meseci onda ce da zavrsi kurs za kuvara i imati solidnu platu.............to su vec bajke.
Sve dokumentovana sa kanadskih zvanicnih izvora koji su sigurno pouzdaniji,nego price cuje se ,govori se...

Poslednja izmena:
@arlington...
molim te pojasni nam malo
ko baca koktel? zasto baca?
jesu li to obracuni bandi ii sta?

drugo dajte nam i neke pozitivne stvari koje su u Kanadi!

negativnoh imamo dosta u Srbiji, samo ovorite novine, otrovali ljude laznom rakijom...bivsi policajac bacio bombu....
prema tome, koliko god bilo tamo lose, ovde ne....

@arlington...

negativnoh imamo dosta u Srbiji, samo ovorite novine, otrovali ljude laznom rakijom...bivsi policajac bacio bombu....
To su obracuni unutar italijanske mafije, i ne nasjedaj na price ovog korisnika koji je Kanadu vidio samo preko Google i Youtube i koji Montreal krivi za sve.

Poslednja izmena od moderatora:
U Kvebeku protestuju svaki put kada bi trebalo da povecaju cene. Inace, cene skola (Univerziteta) su najnize u Kvebeku zbog raznih subvencija. Po mom misljenju to nije u redu da se Kvebek samo namazuje socijalnim programima koji ostatak Kanade sve placa. Samo im se cepe da se ne bih otcepili.

Sto se obracuna tice u pocetku je bilo (kada sam ja odavno dosao) izmedju 2 bikerske bande, Banditos i Hells Angels. Tu se onda umesala i Italijanska mafija i sada se ne zna ko koga j...

Ja se slazem da u Kvebeku ima najvise korupcije u poredjenju sa citavom Kanadom. Medjutim kvalitet zivota za obicnog coveka je puno bolji u Montrealu nego u Torontu.

@arlington...

Rat za teritioriju mafija,bande motoras i ulicnih bandi,a i reketiranje.
Kanada nije Disneyland, ima i tamo svega i svacega.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back