- Poruka
- 6.496
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bio u Kanadi i ima informacije iz prve ruke.
sale expert za Kanadu. Na osnovu cega to pricas ? Nisi nikada bio u Kanadi, pukao si tj.odbijen si dva puta i pricas bajke. Kakvi kursevi za doskolavanje ?? Odes na kurs na sest meseci, zavrsis i dobijes super posao,al kad bi se zezali. Za kredite za kuce,letos kada sam bio na jazz festivalu u Montrealu, neke rupe od 300.000,a od banke ako hoces kredit moras da polozis 20% tj. 60.000 i da placas mesecno 1.500 to je za rupe. Kuce na WM krecu od 1.milion. Lako je sale tako pricati gluposti,tasta te izdrzava,a sta mislis ko ce te izdrzavati u Kanadi ??? sale pricas bajke. gorana71 je na trudnickom,nadam se da ce se i ona uskoro javiti da kaze gde je sa procesom stigla.
U Quebecu se nalazi oko 23% ukupne kanadske populacije pa je zato i normalno da ima oko 20% beskucnika.U Quebecu se nalazi vise od 20% prosjaka Kanade. Snimak koji sam ja napravio kada sam bio u Montrealu blizu kuhinje za beskucnike, gde je postavljena ta informacija na panou.
U Quebecu se nalazi oko 23% ukupne kanadske populacije pa je zato i normalno da ima oko 20% beskucnika.
Meni nisu jasni ljudi koji dodju da turisticki posjete Montreal a vrijeme provode brojeci koliko ima prosjaka...
Postoje kursevi za doskolovavanje i za promjenu profesije placeni od Emploi-Quebec.
Ti kursevi traju 1800 sati (oko godinu i po) i zahvaljujuci njima se moze naci pristojan posao.
Da bi se dobio kredit za kucu/stan mora da se polozi minimum 5% od vrijednosti stambenog objekta.
Cijene novoizgradjenih stanova od oko 100 kvadrata su od 200.000 dolara pa na vise.
Daleko im lepoglva kuca. Cuj sherbrooke selendra.Procenat nezaposlenosti u Kanadi
http://www40.statcan.gc.ca/l01/cst01/labor35-eng.htm
Megametropola Toronto, gdje su po tvrdnjama jednog megaeksperta (koji je Kanadu vidio samo preko Youtube i Google) plate vece 6 puta nego u Montrealu, je 9.1%,
dok je u Montrealu 8,6%, u Quebec City 4.6% a u Sherbrooke 7.6%. U Sherbrooke se nalazi mala ali izuzetno slozna i solidarna srpska zajednica koja bi mogla da nam svima sluzi za primjer.
U Quebecu se nalazi oko 23% ukupne kanadske populacije pa je zato i normalno da ima oko 20% beskucnika.
Meni nisu jasni ljudi koji dodju da turisticki posjete Montreal a vrijeme provode brojeci koliko ima prosjaka...
Zavrsis kurs i nadjes pristojan posao kuvara...
Te cene su za WM ???
Te cene su za WM ???
Ljeti ne moze da se od turista prodje kroz centar Montreala jer je ovo turisticki grad u kojem ljeti svake sedmice imaju razni festivali.Treba prikazati obe strane medalje i sta je plus i sta je minus. Od prosjaka leti ne moze da se prodje kroz centar Montreala.
Sherbrooke ima 200.000 stanovnika.Daleko im lepoglva kuca. Cuj sherbrooke selendra.
Kakavi si ti mega export nikada nisi bio u Kanadi, znas o Kanadi samo ono sto sam ja ovde napisao,a lokaciju stavla Montreal![]()