Kanada radna viza i razvoj situacije

srbijadamus

Primećen član
Poruka
661
Dobio sam radnu vizu za Kanadu ,dok sam cekao 7 meseci gazda je zatvorio restoran .Jutros mi je viza otkazana ,mislio sam otici u Kanadu ,i traziti drugi posao ali je to nemoguce ,jer ako vam se desi ovako nesto a nepocetne da radite za poslodavca ,a nadjete drugog morate opet aplicirati ,ali ne u Kanadi gde je lako nego u Becu ponovo .
Ovo je upozorenje svima sta ih ceka

Dobio sam radnu vizu za Kanadu ,dok sam cekao 7 meseci gazda je zatvorio restoran .Jutros mi je viza otkazana ,mislio sam otici u Kanadu ,i traziti drugi posao ali je to nemoguce ,jer ako vam se desi ovako nesto a nepocetne da radite za poslodavca ,a nadjete drugog morate opet aplicirati ,ali ne u Kanadi gde je lako nego u Becu ponovo .
Ovo je upozorenje svima sta ih ceka

kako izgleda to ponistenje?
jel mozes da nam iskopiras ili prepises ovde najvaznije recenice iz pisma?

Dear Mr XXXXXXX

The letters of introduction you received and the Temporary Resident Visas in your passports for you and your family have been cancelled. You cannot use them to enter Canada.

Zato sam kukao da mi vizu posalju sto pre ne da cekam 7 meseci

mora da je taj poslodavac nesto strasno zabrljao, kad si ti dobio to pismo.....ja znam ljude koji su ovde dobili otkaz na poslu, niko im vizu i WP nije dirao
..bas nisi imao srece...

Back