Kamper ili kampovanje ?

krompir 2.1.

Legenda
Banovan
Poruka
51.813
Kada biste organizovali odmor u prirodi sa porodicom da li bila varijanta

1622114035699.png

ili

1622114105445.png

Ako ste i bili podelite iskustva sa nama :D

jednom smo jos sam klinac bio i poneli sator sa "dva odeljenja" i na 300m od kuce ulogorili se :lol:
oficirsko dete pa se vezbalo za nuklearni napad :mrgreen: bs je bio dozivljaj. Gde je u selidbama zavrsio sator ko ce ga znati :(

Kamper da zahteva puteve ali ima jako puno mesta gde bih se svrcako sa sve kucicom na ledjima.

Ne nikakako,nisam taj tip.Vise volim kada legnem da spavam da je iza i iznad moje glave cvrst zidani zid tako se nekako sigurnije i opustenije osecam.A podrzavam kampere i njihov stil zivota,ima tu dosta lepote samo nije to za mene.Nisam bas toliki avanturista. :D

Sjećam se prvog svog kampovanja. Bio je neki mali narandžasti šatorčić. Ko uinat istu noć je bilo neko nevrijeme, sijevaju munje, pucaju gromovi...a mi onako šćućureni i isprepadani 😁 pod tim malim komadom platna.Sljedeće godine smo se već pojavili sa brako prikolicom, pa na koncu i sa prikolicom.😊
Šteta više nikad nismo išli na kampovanje, ali moj bi izbor bio definitivno kamper.

Da ispričam...jedne godine bili pored nas neki Nijemci, cijela porodica sa viking prikolicom. Poveli i njemačkog vučjaka. Svako jutro njemu ta njemica iznese neku zdjelicu i sipa mu u nju neke "zobe". Potom svi odu na kupanje a ostave psa. Gleda to moj pokojni ujko, sažali se i jedno jutro mu ubaci krmenadle.😁 Raspametio se cuko. :pas:. Kad su se ovi vratili gleda žena i ništa joj nije jasno što cuko nije ni pipnuo što mu je ostavila.😛 Narednih dana kad god bi on vidio njima leđa, namjestio bi se vučko,gledao u mog ujku i veselo mahao repom. Navukao se cuko i najeo se on raznoraznog mesišta. 😊

Kako se on poslije ponovo pomirio da jede cornflakes, džavo će ga znati.

Kada biste organizovali odmor u prirodi sa porodicom da li bila varijanta

Pogledajte prilog 934754

ili

Pogledajte prilog 934755

Ako ste i bili podelite iskustva sa nama :D
a fala jok

iskreno to izgleda veoma romantichno tamo neko veliko auto sa krevetom pored nekog usamljenog jezera opkoljeno drvetjem
medjutim ja u tim uslovima nebi mogla zaspati o komarcima i ostalim letelicama omg omg a na camping parkingu gde se nadje i ostala kumjuniti pa cujesh tako sve ......

ne
vishe volem hotele, apartmane ili kutje na rentanje

Back