- Poruka
- 240.469
A po čemu ti je bolji stari kamion od ovog najnovijeg?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma da i to ono sa ludilo enterijerima sve koza,displeji....ali meni se to iskreno ne svidja....vise volim ovaj old schoolJel znaš da se takvi još uvek prave u Iranu, samo sa novijim motorima?

Ma da ima onaj narandzasti njuskas dolazi iz irana za bosnu vidjao sam ga cesto ali ne znam dal je mack...ja sam kao neki vozac a da mi daju rabu ne znam dal bih umeo odma hahaImaju oni old school kakav današnji vozači ne bi umeli ni da voze. Tamo uredno još trče Makovi iz sedamdesetih, neki čak drže ture za Evropu. To su sprave s listovima na svim osovinama, nesinhronizovani menjači sa dve ručice, ludilo.

linija 42 bgd
Period 1990 - 1991. godina predstavlja vrhunac beogradskog javnog saobraćaja. Sa 1.393 vozila, prosečne starosti od 4,5 godine, dnevno se vozilo oko 2,5 miliona putnika. Uspeh je bio kratkog veka. Kriza u bivšoj SFRJ koja je eskalirala u drugoj polovini 1991. godine, sankcije, izbeglice, nemaština... doveli su do urušavanja javnog prevoza koji je radio na minimalnom nivou.
Istorija gradskog prevoza u Beogradu - od konja koji jure do validatora (3. deo)