Kamioni i autobusi

stize jedan manji liebher u pancevo, za ovo instaliranje novog pogona u rafineriji
stigao mi zahtev za ponudu za prevoz njegove pratece opreme i
kad sam sve izracunao ima 27 tura po 25 tona njegove opreme, standardni kamioni su u pitanju
a taj liebher podize samo 800 tona, ovaj 1200 tona im je valjda najgrdji sto prave :lol:

Predpostavio sam da je dizalica, ali me zbunilo ono skinuše ga sa jednog kamina pa namontiraše na drugi. E tu sam onda pomislio da je nešto drugo ali ne dizalica.
Ali ovo i nije dizalica, nego dizalčurina. :D

putevi500.jpg

scaniaa.jpg

Poslednja izmena:
VIDEO: turski vozač cisterne rizikovao život da spreči katastrofu

Ceo događaj se desio na jednoj benzinskoj pumpi, kada se iznenada zapalila cisterna u trenutku pretakanja goriva u podzemne rezervoare.

Vatra je navodno planula zbog statičkog elektriciteta, pa su ljudi prvo počeli da beže od plamena. U tom trenutku je vozač pokušao da ugasi vatru vatrogasnim aparatom, a kada je shvatio da je vatra prejaka, ušao je u cisternu i odvezao je sa benzinske pumpe.

To je učinio da ne bi došlo do veće katastrofe, a iz cisterne u plamenu je iskočio kilometar dalje kada je došao u bezbedno područje. Ubrzo je vatra na benzinskoj pumpi ugašena, a stradalo je samo nekoliko automobila. Pogledajte kako je to izgledalo.

Izvor : Automoto-portal.hr

Pozdrav svima. Planiram kupiti jedan kamion (tegljac), da li ima posla i kako se stoji s naplatom. Molio bih sve koji zele da mi pomognu u vezi ovog posla, i objasne mi stanje kod nas u zemlji, konkretno me interesuje transport u nasoj zemlji i bivsoj jugoslaviji... Hvala unapred...

sledeci je volvo a skaniu uvaljujem prvom vozacu koji nesto zasere :lol:

Pa gde bas toliko da ih kaznis. :D

Elem,ne razumem se previse u "teskase" ali sam u razgovoru sa nekoliko ljudi,saznao da je po kvalitetu i performansama Volvo na prvom mestu,zatim Actros,a Scanija je na trecem mestu.Tako da mi je sasvim razumljivo tvoje negodovanje u vezi sa Scanijom.Uzimaj odmah FH-16 i resi problem. ;)

Back