- Poruka
- 95.553
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema romantike bez vatreNikad nisam voleo kaljeve peci. Nekako mi izgledaju kao nekakva keramicika monolitna zdanja. Kao da si celu kotlarnicu smestio u dnevnu sobu i prelepio plocice preko i plus prefarbao u zuto narandzasto i braon da izgleda manje agresivno.

Ma vidi, nemam ja nista protiv nekog skromnog kamina, naravno da se to stvarno stilski uklopi, pa pucketa, pa senke od vatrice.nema romantike bez vatre![]()
Daj neki lep primer kada vec imas tako lepe opiseMa vidi, nemam ja nista protiv nekog skromnog kamina, naravno da se to stvarno stilski uklopi, pa pucketa, pa senke od vatrice.
Prelepo...em greje, pucketa...nema nista lepsePrimer romanticnog kamina?Daj neki lep primer kada vec imas tako lepe opise
Meni je to lepo na slikama...i u nekom smestaju dok su napolju pahulje koje se tope od ljubavi pri dodiru...i kuvano vino...i sve ostalo...Prelepo...em greje, pucketa...nema nista lepse
Moja baka je imala neku takvu pecku...treba to loziti, cistiti, odrzavati dimnjak...a da se pripali godisnje 1-2x ne vredi.
oba mogu da budu kicerica i lepa...mada se meni mnogo vise svidjaju kamini.Primer romanticnog kamina?
Jednostavan kamin. Ozidan. Nista tu posebno ne treba da se kiti, ukrasava ili daju neke moderne iskosene linije.
S tim sto mi se cini da brkamo kamine i kaljeve peci?
Pa naravno. Kamin, uzidan i to je to. Ne samo sto mi je to romanticno vec idilicno. Porodicno. Evo, sto se mene tice, prihvatljivog, cak i pozeljnog kica.oba mogu da budu kicerica i lepa...mada se meni mnogo vise svidjaju kamini.