Kamenovana kuca Alena Islamovica:, sta se to dogadja u Bosni?

zemunski kej

Elita
Poruka
21.915
BIHAĆ - U Bihaću je u subotu veče kamenovana kuća eks pevača Divljih jagoda i Bijelog dugmeta Alena Islamovića.

On se malo kasnije na Tviteru "srdačno zahvalio" svojim Bišćanima na kamenovanju njegove kuće.
http://www.kurir-info.rs/kamenovana-kuca-alena-islamovica-u-bihacu-clanak-403068 Secate li se ovog dobrog momka i kvalitetnog pevaca.Nekad je bio veoma popularan po svom pevanju ali i ponasanju, nikada nije pravio ekscese i punio trac rubrike. Nesto sam trzio zasto su mu kamenovali kucu u Bihacu,mozda je razlog sto zivi u Zagrebu i sto nije redovit u dzamiji ili sta vec,tek Bosnjaci polako ali sigurno idu u p.m. Citao sam i vrlo negativne komentare o nekim fudbalerima Bosnjacima koji zive u Beogradu kao i Harisu Dzinovicu a o Kusti da i ne govorim on im je drzavni neprijatelj no.1

...zlo u ljudima se ne smiruje na zalost ni ne moze kad uvek ima nekog ko ce dati sve od sebe da to zlo podpiri, a sve
koji se trude da to smire, mrze i neprijatelji su im.....bolest eto sta je to.....

Bas me interesuje sta je razlog.? Covek je bas ok da ga pozeli svaka zemlja. Da li je u Bosni na snazi parola ko nije sa nama taj je protiv nas?

BIHAĆ - U Bihaću je u subotu veče kamenovana kuća eks pevača Divljih jagoda i Bijelog dugmeta Alena Islamovića.

On se malo kasnije na Tviteru "srdačno zahvalio" svojim Bišćanima na kamenovanju njegove kuće.
http://www.kurir-info.rs/kamenovana-kuca-alena-islamovica-u-bihacu-clanak-403068 Secate li se ovog dobrog momka i kvalitetnog pevaca.Nekad je bio veoma popularan po svom pevanju ali i ponasanju, nikada nije pravio ekscese i punio trac rubrike. Nesto sam trzio zasto su mu kamenovali kucu u Bihacu,mozda je razlog sto zivi u Zagrebu i sto nije redovit u dzamiji ili sta vec,tek Bosnjaci polako ali sigurno idu u p.m. Citao sam i vrlo negativne komentare o nekim fudbalerima Bosnjacima koji zive u Beogradu kao i Harisu Dzinovicu a o Kusti da i ne govorim on im je drzavni neprijatelj no.1

Kamenovale ga vehabije jer nije klanjao redovno i nije dozvolio bratu muslimanu da se grije š njim.

Niti je kvalitetan pevač, niti se klonio traceva a da je regularan po pitanju religije i nacionalnosti jeste. Zao mi je sto je pretrpio materijalnu stetu ali donekle i razumem. Ponekad uhvatim sebe kako bih rado videla polupane prozore na kucama onih koji su pocetkom rata pobegli na Zapad pa se vratili sa otpremninom, zaradom, znanjem jezika i tehnologije, diplomama nekih skola i ugrabili sva mesta u institucijama Republike za koju su se drugi borili i izborili. Njihovi prozori su na vilama pa prosto plene paznju iu odnosu na prozore izbeglih, ranjenih, prognanih koji i danas zive u kucercima.

Ne podrzavam nasilje, ali eto ponekad coveka zaboli nepravda.

Ајде, ајде, шта се фемкате овдје.
Ми који смо рођени, одрасли и живимо у СР БиХ некада, а данас у Српској, знамо.
Ален је неутрлац који је више нагињао према политици Фикрета "Бабе" Абдића.
Милитантна верзија "текбирррр, Аллаааххх" никад не спава.
Свуда по свијету мунџоси убијају мујаге због погледа на вјеру.
Овај је прошао са пар хиљада евра штете.

Ајде, ајде, шта се фемкате овдје.
Ми који смо рођени, одрасли и живимо у СР БиХ некада, а данас у Српској, знамо.
Ален је неутрлац који је више нагињао према политици Фикрета "Бабе" Абдића.
Милитантна верзија "текбирррр, Аллаааххх" никад не спава.
Свуда по свијету мунџоси убијају мујаге због погледа на вјеру.
Овај је прошао са пар хиљада евра штете.

:lol:

Ovo mi je promaklo :hahaha:

Koji to Bosnjaci fudbaleri zive u Beogradu? :hahaha:

Back