Kamenovali Avganistanku zbog vođenja ljubavi pre braka

muško ne može da bude krivo u ovom neprijatnom polnom incidentu
uostalom sa pola muslimanske kite ne može ni da uživa fale receptori
nego se predomislio, seks bez obaveza a nije ni uživao

- - - - - - - - - -

ja sam mislio da se kamenovanje radi sa pristojnije udaljenosti i sa manjim kamenicama
ovako ni mita ne može da promaši

- - - - - - - - - -

u al je spičio..

- - - - - - - - - -

jel muslimani u Bosni uzeli sve običaje Afganistana ili samo šta im odgovara na stari ciganski način?
mada Turska je osvajala prostore... čudno...

- - - - - - - - - -

opet direkt...

- - - - - - - - - -

ma ovo je fotomontaža bre, ne može žena ovoliko da izdrži
daj neku forumašicu da se dokažem

Где то у Хришћанству пише сподобо Сатанистичка

Хришћани се држе левитског закона и закона деутрономије. А тамо лепо пише шта се ради са људима који се сексају пре брека.

Нисам сатаниста већ политеиста.

Хришћани се држе левитског закона и закона деутрономије. А тамо лепо пише шта се ради са људима који се сексају пре брека.

Нисам сатаниста већ политеиста.

Ja sam hrišćanin, pa mi ovakve stvari ne padaju na pamet. Šta god ti pričao o hrišćanstvu, ono se u praksi ne ostvaruje na ovakav način. To jest, ako se izuzme "predziđe kršćanstva" zvano Hrvati, za to što su oni praktikovali, talibani su male mace...

neka sam ali ti dokazi da gresim ili ostani u svojim lazima..
Satanisto smrdljiva...samo znas da pljujes Bibliju a ne pokazujes dokaze

Па у Библији ти пише да жену треба каменовати због секса пре брака. А има и нешто још ужасније:

Ako tko ima sina tvrdokorna i buntovna, koji ne sluša glasa oca svojega niti glasa majke svoje, i kojega oni ukoravaju, ali ih on opet ne sluša, neka ga uzmu otac njegov i majka njegova i neka ga izvedu starješinama grada njegova, na vrata mjesta njegova, pa neka kažu starješinama grada njegova: ‘Ovaj sin naš tvrdokoran je i buntovan. Ne sluša glasa našega, izjelica je i pijanica.’Tada neka ga svi ljudi grada njegova zaspu kamenjem da pogine. Tako uklonite zlo iz svoje sredine! To će čuti sav Izrael i strah će ga spopasti." (Ponovljeni zakon 21:18-21)

Одвратно! Ја би већ био мртав пошто сам као дете био поприлично бунтован.

А ово је више него смешно

"Ako se dvojica potuku, pa žena jednoga pođe da izbavi svoga muža iz šaka onoga koji ga tuče i pruži ona svoju ruku i onoga uhvati za sram*, odsijeci joj ruku i neka je ne sažaljuje oko tvoje."
Ponovljeni zakon 25, 11

Дивота

"Ako se kći kojeg svećenika oskvrne podavši se javnom bludništvu, ona oca svoga skvrne, pa se mora na vatri spaliti."
Levitski zakoni 21, 9

"Ako se kći kojeg svećenika oskvrne podavši se javnom bludništvu, ona oca svoga skvrne, pa se mora na vatri spaliti."
Levitski zakoni 21, 9

"Tvoja nevjesta Tamara odala se bludništvu; čak je u bludničenju i začela." "Izvedite je", naredi Juda, "pa neka se SPALI!"
Postanak 38, 24

"Ako mladu djevicu zaručenu za nekoga u gradu sretne drugi čovjek i s njom legne, oboje ih dovedite vratima toga grada pa ih kamenjem zasipljite dok ne umru: djevojku što nije zvala u pomoć u gradu, a čovjeka što je oskvrnuo ženu bližnjega svoga."
Pnz 22, 23

Па ти провери.

- - - - - - - - - -

Ja sam hrišćanin, pa mi ovakve stvari ne padaju na pamet. Šta god ti pričao o hrišćanstvu, ono se u praksi ne ostvaruje na ovakav način. To jest, ako se izuzme "predziđe kršćanstva" zvano Hrvati, za to što su oni praktikovali, talibani su male mace...

То ти иде у пакету и не можеш да бираш као са шведског стола.

Naravno da mogu jer imam slobodnu volju. Takođe, u hrišćanstvu, kao i u drugim religijama, najbitnija je vera u Boga, sve ostalo je skup propisa o životu koji je delo ljudskih ruku, samim tim i nesavršen.

Добро пошто верујеш у те бајке не знам како ћеш се провести на великом Божјем суду.

Naravno da mogu jer imam slobodnu volju. Takođe, u hrišćanstvu, kao i u drugim religijama, najbitnija je vera u Boga, sve ostalo je skup propisa o životu koji je delo ljudskih ruku, samim tim i nesavršen.

Po mom misljenju, u tome i jeste problem!
Zasto se mlade djevice danas u Parizu, Amsterdamu i Beogradu ne kamenuju jer su "legle s drugim covjekom, a ne zarucnikom", a mlade zarucnice u Afganistanu se kamenuju jer su legle sa zarucnikom prije braka?!

"Ako se dvojica potuku, pa žena jednoga pođe da izbavi svoga muža iz šaka onoga koji ga tuče i pruži ona svoju ruku i onoga uhvati za sram*, odsijeci joj ruku i neka je ne sažaljuje oko tvoje."
Ponovljeni zakon 25, 11

Дивота

Levitski zakoni 21, 9

Levitski zakoni 21, 9

"Tvoja nevjesta Tamara odala se bludništvu; čak je u bludničenju i začela." "Izvedite je", naredi Juda, "pa neka se SPALI!"
Postanak 38, 24

"Ako mladu djevicu zaručenu za nekoga u gradu sretne drugi čovjek i s njom legne, oboje ih dovedite vratima toga grada pa ih kamenjem zasipljite dok ne umru: djevojku što nije zvala u pomoć u gradu, a čovjeka što je oskvrnuo ženu bližnjega svoga."
Pnz 22, 23

.

SVE JE OVO STARI ZAKON ZA JEVREJE...

ISUS HRISTOS JE UKINUO KAMENOVANJE ZENA I TE GLUPOSTI...

Dakle mozes da se sagnes samo sa svojim glupostima!

Po mom misljenju, u tome i jeste problem!
Zasto se mlade djevice danas u Parizu, Amsterdamu i Beogradu ne kamenuju jer su "legle s drugim covjekom, a ne zarucnikom", a mlade zarucnice u Afganistanu se kamenuju jer su legle sa zarucnikom prije braka?!

Zato što ljudi sebi daju za pravo da tumače religiju kako im odgovara u datom momentu. Pomenuh Hrvate, koji sebe nazivaju hrišćanima, posebno onaj njihov ustaški deo koji je sebe smatrao fanatičnim hrišćanima, pa je ipak osmislio i sproveo u delo neke od najstrašnijih stvari koje nisu viđene još od vremena Mongola. Kada bi ljudi prestali da nameću drugima svoje mišljenje, a posebno kada bi prestali da to nametanje potkrepljuju nasilnim metodama, ovaj svet bi procvetao.

Politeista o verovanju u bajke, daj bre... Bolje brini o tome šta će biti sa tobom ako nisi u pravu sa svojim verovanjem...

Што се религије тиче нико није у праву. Сви људи на овом свету су фатално омашили у знању о неком такозваном Богу. Нас јетсте нешто створили, али шта то нико не зна.

- - - - - - - - - -

SVE JE OVO STARI ZAKON ZA JEVREJE...

ISUS HRISTOS JE UKINUO KAMENOVANJE ZENA I TE GLUPOSTI...

Dakle mozes da se sagnes samo sa svojim glupostima!

Где то пише да је било шта укинуо?

Zato što ljudi sebi daju za pravo da tumače religiju kako im odgovara u datom momentu. Pomenuh Hrvate, koji sebe nazivaju hrišćanima, posebno onaj njihov ustaški deo koji je sebe smatrao fanatičnim hrišćanima, pa je ipak osmislio i sproveo u delo neke od najstrašnijih stvari koje nisu viđene još od vremena Mongola. Kada bi ljudi prestali da nameću drugima svoje mišljenje, a posebno kada bi prestali da to nametanje potkrepljuju nasilnim metodama, ovaj svet bi procvetao.

Da, takvo misljenje i ja mogu podrzati!
Medjutim, jos uvijek me muci cinjenica da religijska disciplina tokom vijekova, a i danas, uzima takvog maha medju narodima, da mi se cini da se uopste ne radi o religiji, za mene-vjeri u Dobro, Posteno, Pravedno- nego o cistoj, nepatvorenoj, u mantije obucenoj politici!

Back