- Poruka
- 23.062
.....................................
To je ta religija mira.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.....................................
To je ta religija mira.
Где то у Хришћанству пише сподобо СатанистичкаИслам, хришћанство, јудаизам, будизам су садистичке религије. Жену су довели на ниво намештаја.
Где то у Хришћанству пише сподобо Сатанистичка
Где то у Хришћанству пише сподобо Сатанистичка
Ислам, хришћанство, јудаизам, будизам су садистичке религије. Жену су довели на ниво намештаја.
Neko je davnih dana napisao da se sloboda drustva mjeri slobodom zene!
Nesretnica, neka joj je dusi lako!
Za sve one koji zele "detaljniji, blizi i duzi" pogled na ovu vrstu kaznjavanja, od 1:10:00 na
Хришћани се држе левитског закона и закона деутрономије. А тамо лепо пише шта се ради са људима који се сексају пре брека.
Нисам сатаниста већ политеиста.
neka sam ali ti dokazi da gresim ili ostani u svojim lazima..
Satanisto smrdljiva...samo znas da pljujes Bibliju a ne pokazujes dokaze
Ja sam hrišćanin, pa mi ovakve stvari ne padaju na pamet. Šta god ti pričao o hrišćanstvu, ono se u praksi ne ostvaruje na ovakav način. To jest, ako se izuzme "predziđe kršćanstva" zvano Hrvati, za to što su oni praktikovali, talibani su male mace...
То ти иде у пакету и не можеш да бираш као са шведског стола.
U pravu je.
Samo ne znam gde si video bilo kakvu neslobodu u zemlj gde ih kamenuju?
Naravno da mogu jer imam slobodnu volju. Takođe, u hrišćanstvu, kao i u drugim religijama, najbitnija je vera u Boga, sve ostalo je skup propisa o životu koji je delo ljudskih ruku, samim tim i nesavršen.
Nisam sigurna da razumijem ovu poruku!
Naravno da mogu jer imam slobodnu volju. Takođe, u hrišćanstvu, kao i u drugim religijama, najbitnija je vera u Boga, sve ostalo je skup propisa o životu koji je delo ljudskih ruku, samim tim i nesavršen.
Добро пошто верујеш у те бајке не знам како ћеш се провести на великом Божјем суду.
Sloboda,kakva joj se tu sloboda oduzima,za cim?
"Ako se dvojica potuku, pa žena jednoga pođe da izbavi svoga muža iz šaka onoga koji ga tuče i pruži ona svoju ruku i onoga uhvati za sram*, odsijeci joj ruku i neka je ne sažaljuje oko tvoje."
Ponovljeni zakon 25, 11
Дивота
"Ako se kći kojeg svećenika oskvrne podavši se javnom bludništvu, ona oca svoga skvrne, pa se mora na vatri spaliti."
Levitski zakoni 21, 9
"Ako se kći kojeg svećenika oskvrne podavši se javnom bludništvu, ona oca svoga skvrne, pa se mora na vatri spaliti."
Levitski zakoni 21, 9
"Tvoja nevjesta Tamara odala se bludništvu; čak je u bludničenju i začela." "Izvedite je", naredi Juda, "pa neka se SPALI!"
Postanak 38, 24
"Ako mladu djevicu zaručenu za nekoga u gradu sretne drugi čovjek i s njom legne, oboje ih dovedite vratima toga grada pa ih kamenjem zasipljite dok ne umru: djevojku što nije zvala u pomoć u gradu, a čovjeka što je oskvrnuo ženu bližnjega svoga."
Pnz 22, 23
.
Po mom misljenju, u tome i jeste problem!
Zasto se mlade djevice danas u Parizu, Amsterdamu i Beogradu ne kamenuju jer su "legle s drugim covjekom, a ne zarucnikom", a mlade zarucnice u Afganistanu se kamenuju jer su legle sa zarucnikom prije braka?!
Politeista o verovanju u bajke, daj bre... Bolje brini o tome šta će biti sa tobom ako nisi u pravu sa svojim verovanjem...
SVE JE OVO STARI ZAKON ZA JEVREJE...
ISUS HRISTOS JE UKINUO KAMENOVANJE ZENA I TE GLUPOSTI...
Dakle mozes da se sagnes samo sa svojim glupostima!
Zato što ljudi sebi daju za pravo da tumače religiju kako im odgovara u datom momentu. Pomenuh Hrvate, koji sebe nazivaju hrišćanima, posebno onaj njihov ustaški deo koji je sebe smatrao fanatičnim hrišćanima, pa je ipak osmislio i sproveo u delo neke od najstrašnijih stvari koje nisu viđene još od vremena Mongola. Kada bi ljudi prestali da nameću drugima svoje mišljenje, a posebno kada bi prestali da to nametanje potkrepljuju nasilnim metodama, ovaj svet bi procvetao.