Samo hrišćanin a u svemu se slažeš sa adventizmom čudno baš.
Sta je sad,opet ides s pricom da adventisti imaju ekskluzivnog prava na Biblijsku istinu ?
Odkud ti to,ko te je tome naucio...?
To sto oni mozda veruju ispravno ne znaci da je to NJIHOVA vera vec hriscanska a oni je eto praktikuju i meni to uopste ne smeta.
Ma koga ti lažeš? Postao si kao JS. Taj stih ne može biti jasniji u svjedočenju istine da je Hristos Bog. Upravo onaj Bog Jahve iz SZ.
Tebi mozda jasnije ali kako vidimo ipak ti treba tumacenje jer trazenu formulaciju nisi dao a tvrdio si da je ima.
...pitam se ko sad ovde debelo laze i pokusava varati narod ?
Ma nemoj jesi konzistentan.
Jesam bato,dobro si primetio.
E pa i ja kroz logičko istraživanje zaključujem da je ne samo dozvoljeno već i veoma pohvalno poštovati svete ikone i moliti se svetiteljima. Jel shvataš sad mantrašu?
To nikada nisam sporio jer je legitimno pravo svakog coveka da odluci sta ce smatrati ispravnim...
Ono sto sam ja tvrdio jeste da takvu praksu ne vidimo nigde u Svetom Pismu a narocito napominjem da je nema u okvirima jevandjelja kojeg su propovedali apostoli i u verskoj praksi prvih hriscana zakljucno sa knjigom Otkrivenje.
Rekao sam da je to klasicna van Biblijska praksa i to je to,ko t6i brani da je praktikujes...!?
Ti se moli ikonama za zdravlje a ja cu se za toga moliti Bogu Nebeskome.
Lažovu prljavi nećeš više mantrati. Jasno sam te pitao ima li svaki čovjek anđela čuvara i ti si rekao "ne već upravo suprotno"
Tako je prevarantu i to sam potvrdio i evo jos jednom za svaki slucaj...a dao sam i konkretne Biblijske dokaze u prilog te moje tvrdnje.
U cemu je problem ?
da bi nakon toga, kad si shvatio da je Elena to pričala, ti rekao da eto može se iznijeti takvo mišljenje.
Ponavljam - ja ne mogu uticati nit na zive ljude a joa manje na mrtve sta su mislii ili sta ce zivi da misle i to je sasvim ok ukoliko se neko ne osudu da na osnovu takvog razmisljanja uspostavi neku doktrinu i versku praksu i to sam ti rekao PRE NEGO STO SI POMENUO VAJT !!!
Pitam te,sta nam to govori, ko to ovde laze i manipulise ????
Pa kako onda govoriš da su njena djela u skladu sa Pismom
a onda govoriš da iznosi mišljenja koja su po tebi upravo suprotna Pismu? Naravno na ovo nećeš odgovoriti već ćeš pobjeći kao i sa bilo kog nezgodnog pitana.
Tako je bato,dela koja su meni vazna jesu njeni pozivi za duhovnu reformu,to mene zanima a ne njena licna razmisljanja koja ponekad mogu biti cak i neosnovana...
Jel primecujes konacno razliku ?
...osim ukoliko ne smatras da su njene knjige u kategoriji Svetog Pisma pa da ih na taj nacin uporedjujemo ?!