Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 259.635
dobro je konzumirati maslinovo ulje
jednu kafenu kashicicu dnevno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
За мале каманчиће да лакше прођу, али маслиново уље не раствара камен. И то не сме радити ко има већи камен, да не крене.dobro je konzumirati maslinovo ulje
Колики ти био камен, леба ти??? Хоће ли неко да се уозбиљи и да схвати да се не смеју покретати ако су већи од 5-6 мм? И толики, због неправилног облика, режу куда наиђу, муке живе. Могу да изазову и инфекцију.bosiljak, pivo i trcanje niz-uz stepenice...takodje radi, licno na kozi osjetio..
Kamen u bubregu je mnogo manji,a posle kada predje u mokracne kanale skuplja naslege peska i masnoce.Citao sam dosta o tome.Ljudi su izbacivali i mnogo vece.Imali su problema a nisu odlazili kod lekara da provere sta je.Ja sam izbacio,a nisam ni znao da sam ga imao,jer godinu pre sam bio na ultra zvuku i doktoe mi je rekao da mi levi bubreg sporije radi i da imam dosta peska u njemu.Posle godine sam mokrio i nesto me je jako preseklo i cuo sam da je nesto upali u WC solju.Pao sam,dugo nisam mogao da ustanem od jakih bolova.Posle sam imao i velike probleme pri mokrenju,jer je mokraca slana,a zidovi kanala osteceni i kada krene to su bili nesnosni bolovi.Kao da mi je zar izlazio iz kanala.Nastavio sam da pijem Brusnicu i persunov lisr naizmenicno,dok se to nije oporavilo.I danas kada se prehladim,opet bubreg uspori sa radom i skuplja pesak,tako da teze izlazi uz jake bolove.Zene imaju manji problem s tim,jer su im kanali siri nego kod muskaraca.Колики ти био камен, леба ти??? Хоће ли неко да се уозбиљи и да схвати да се не смеју покретати ако су већи од 5-6 мм? И толики, због неправилног облика, режу куда наиђу, муке живе. Могу да изазову и инфекцију.
А замисли да неко покрене камен од 1 цм. То нема шанси да прође, мораш на хируршки сто. Иначе оде бубрег цео.
Зато не сме ни та варијанта са маслиновим уљем, него само нешто шта камен полако круни, топи, смањује, док не дође до величине која може да прође кроз канал.. Значи, тамјан, просо, Пролом вода загарантовано, или мешавина чајева: брезов лист раставић, кукурузна свила.
или, разбијање ултразвуком раније а сада
Због храпавости, дере куда пролази. Кажу да је то најјачи бол после порођаја, што наравно никад нећемо сазнати. Нажалост ниједном нисам успео да дођем до парчића, да дам на анализу, да се види која је врста, имају оскфаланти и још 2 врсте. Наравно, све је то калцијум, али начин како се таложи... Први пут сам се мучио недељу дана, и онда је сишао у бешику, као да ми је у њој било 200 кила Бизарно је причати на шта је личила шоља када је то излетело, згрудвана сукрвица, али у свему томе није било шанси да се пронађе камичак. После неких година опет, и 2 пута разбијање ултраазвуком,који га претвори у брашно, па опет немам узорак за анализу.Kamen u bubregu je mnogo manji,a posle kada predje u mokracne kanale skuplja naslege peska i masnoce.Citao sam dosta o tome.Ljudi su izbacivali i mnogo vece.Imali su problema a nisu odlazili kod lekara da provere sta je.Ja sam izbacio,a nisam ni znao da sam ga imao,jer godinu pre sam bio na ultra zvuku i doktoe mi je rekao da mi levi bubreg sporije radi i da imam dosta peska u njemu.Posle godine sam mokrio i nesto me je jako preseklo i cuo sam da je nesto upali u WC solju.Pao sam,dugo nisam mogao da ustanem od jakih bolova.Posle sam imao i velike probleme pri mokrenju,jer je mokraca slana,a zidovi kanala osteceni i kada krene to su bili nesnosni bolovi.Kao da mi je zar izlazio iz kanala.Nastavio sam da pijem Brusnicu i persunov lisr naizmenicno,dok se to nije oporavilo.I danas kada se prehladim,opet bubreg uspori sa radom i skuplja pesak,tako da teze izlazi uz jake bolove.Zene imaju manji problem s tim,jer su im kanali siri nego kod muskaraca.
nisu ga mjerili nit me obavjestili nakon pustanja hemikalije u organizam koristeci iglu...radio sam citavo vrijeme i izbacio ga nakon 6 mj...Колики ти био камен, леба ти??? Хоће ли неко да се уозбиљи и да схвати да се не смеју покретати ако су већи од 5-6 мм? И толики, због неправилног облика, режу куда наиђу, муке живе. Могу да изазову и инфекцију.
А замисли да неко покрене камен од 1 цм. То нема шанси да прође, мораш на хируршки сто. Иначе оде бубрег цео.
Зато не сме ни та варијанта са маслиновим уљем, него само нешто шта камен полако круни, топи, смањује, док не дође до величине која може да прође кроз канал.. Значи, тамјан, просо, Пролом вода загарантовано, или мешавина чајева: брезов лист раставић, кукурузна свила.
или, разбијање ултразвуком раније а сада ласером.
Hteo sam ti napisati da se infekcija javlja i prolaskom suvise peska u mokracnim kanalima.Iz iskustva znam,jer mi levi bubreg sporije radi i stvori dovoljno peska,da i on ostecuje ivice nanala i dolazi normalno do infekcije.Због храпавости, дере куда пролази. Кажу да је то најјачи бол после порођаја, што наравно никад нећемо сазнати. Нажалост ниједном нисам успео да дођем до парчића, да дам на анализу, да се види која је врста, имају оскфаланти и још 2 врсте. Наравно, све је то калцијум, али начин како се таложи... Први пут сам се мучио недељу дана, и онда је сишао у бешику, као да ми је у њој било 200 кила Бизарно је причати на шта је личила шоља када је то излетело, згрудвана сукрвица, али у свему томе није било шанси да се пронађе камичак. После неких година опет, и 2 пута разбијање ултраазвуком,који га претвори у брашно, па опет немам узорак за анализу.
Најгора у целој причи је што се камичак таложи од песма у неким "џеповима" бубрежним, где је струјање течности слабије, ту се он угнезди и повећава а да немаш појам о свему томе, јер те ништа не боли. Боли тек кад крене па дрља канале. Колико особа цео живот проведе са неким камичком, а да и не зна.