Камала Харис нови потпредседник С.А.Д.

Ма, како да не.

Упићује се у гаће к'о Јован Кркобабић пред смрт, а он ће негде да влада.

Камала ће већ од фебруара (можда марта, јер је фебруар најкраћи мјесец) да заседне на престо најјаче силе на свијету.
To su nade *******a tranzicije, jer znaju da Bajden kreće u nova nato bombardovanja u vrlo najskorijem roku.
🛫💣

Kisindžer ima 97 godina, ranili su ga kad je Sadat ubijen 1981, a i dalje je tu.

Znači Džo Bajden će žariti i paliti i 2040.

To su nade *******a tranzicije, jer znaju da Bajden kreće u nova nato bombardovanja u vrlo najskorijem roku.
🛫💣

Kisindžer ima 97 godina, ranili su ga kad je Sadat ubijen 1981, a i dalje je tu.

Znači Džo Bajden će žariti i paliti i 2040.

елиминисаће га припадници секте која подржава морбидност у којој председник Америке треба да буде обојена жена.

елиминисаће га припадници секте која подржава морбидност у којој председник Америке треба да буде обојена жена.
Ne znam, ne slažem se sa Ženomrštvom.

Ali tačno je da živimo u opasnom svetu u kojem je nužno strerati strah u kosti stranim diktatorima.

Ne znam, ne slažem se sa Ženomrštvom.

Ali tačno je da živimo u opasnom svetu u kojem je nužno strerati strah u kosti stranim diktatorima.

Камала и БЛМ су Бајдену, као белом стрејт мушкарцу спремили ритуално геронтоморство, а нож ће му у ледено срце забити лично Камала.

Finska

95754e6739a1994307c8154381c1fc.jpg

Slovačka

zuzana_caputova-slovakia-female-president-sworn-in-social-share.jpg__1500x670_q85_crop_subsamp...jpg

I to sve posle Njemačke. :per:

Tačer je bila pre mog vremena, ali znam da su Klintonovoj pisali "Idi nasadi se na dildo baba haha"

Znači ipak nije vreme za eksperimentisanje sa progresivnom agendom u ova opasna vremena rata.
Da, recimo govorili su Hilari Klinton će početi Treći svetski rat ako pobedi 2016.

Tu su recimo priznali da od žene više cvikaju i onda su nazdravili šampanjom kada je izgubila.

Da, recimo govorili su Hilari Klinton će početi Treći svetski rat ako pobedi 2016.

Tu su recimo priznali da od žene više cvikaju i onda su nazdravili šampanjom kada je izgubila.
Kada se stavim u poziciju Sergeja Laveža, mislim da bi mi bilo lakše da je na vlasti nasmejana Herisova.

Zato, najave da će ona i postati vlast, vidim kao wishful thinking Slobista.

Back