gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Što je sladka ta jaknica, moram sašiti za sledeću Paradu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su nade *******a tranzicije, jer znaju da Bajden kreće u nova nato bombardovanja u vrlo najskorijem roku.Ма, како да не.
Упићује се у гаће к'о Јован Кркобабић пред смрт, а он ће негде да влада.
Камала ће већ од фебруара (можда марта, јер је фебруар најкраћи мјесец) да заседне на престо најјаче силе на свијету.
To su nade *******a tranzicije, jer znaju da Bajden kreće u nova nato bombardovanja u vrlo najskorijem roku.
Kisindžer ima 97 godina, ranili su ga kad je Sadat ubijen 1981, a i dalje je tu.
Znači Džo Bajden će žariti i paliti i 2040.
Ne znam, ne slažem se sa Ženomrštvom.елиминисаће га припадници секте која подржава морбидност у којој председник Америке треба да буде обојена жена.
Ne znam, ne slažem se sa Ženomrštvom.
Ali tačno je da živimo u opasnom svetu u kojem je nužno strerati strah u kosti stranim diktatorima.
Ti kao MRA (men's rights activist) bi baš trebao da navijaš protiv tog scenarija.Камала и БЛМ су Бајдену, као белом стрејт мушкарцу спремили ритуално геронтоморство, а нож ће му у ледено срце забити лично Камала.
Jer smatraju da će žena biti kenjkava i uplašena.Da ali ovi tirani sveta (Maduro, Ši, Hamenai) kada izaberete ženu oni to posmatraju kao da niste ozbiljni u sukobu.
Trebaće jedno 2-3 nato bombardovanja u 2021. da bi svet ponovo ozbiljno shvatio zastavu "America is Back."
Tačer je bila pre mog vremena, ali znam da su Klintonovoj pisali "Idi nasadi se na dildo baba haha"Jer smatraju da će žena biti kenjkava i uplašena.
Medjutim od Tačerove su drhtali.
Da, recimo govorili su Hilari Klinton će početi Treći svetski rat ako pobedi 2016.Tačer je bila pre mog vremena, ali znam da su Klintonovoj pisali "Idi nasadi se na dildo baba haha"
Znači ipak nije vreme za eksperimentisanje sa progresivnom agendom u ova opasna vremena rata.
Kada se stavim u poziciju Sergeja Laveža, mislim da bi mi bilo lakše da je na vlasti nasmejana Herisova.Da, recimo govorili su Hilari Klinton će početi Treći svetski rat ako pobedi 2016.
Tu su recimo priznali da od žene više cvikaju i onda su nazdravili šampanjom kada je izgubila.
U Rusiji i Belarus se mnogo strahuje od ženskog pola na protestima. Rekao bih da to važi i medjunarodno.Kada se stavim u poziciju Sergeja Laveža, mislim da bi mi bilo lakše da je na vlasti nasmejana Herisova.
Zato, najave da će ona i postati vlast, vidim kao wishful thinking Slobista.