Neznanko
Iskusan
- Poruka
- 5.497
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Увек је могао фрулицу свирати.....Verovatno nisi imao (a želeo si) bubanj kad si bio mali ... Sad si porastao pa si došao ovde da lupaš. Iz dana u dan ...
Verovatno nisi imao (a želeo si) bubanj kad si bio mali ... Sad si porastao pa si došao ovde da lupaš. Iz dana u dan ...
Gde je šta slikano?
Gde je šta slikano?
Ona prva slika me podseća na planinu Prenj u Hercegovini, druga na selo Varnice u Šumadiji, ali čini mi se ipak da nije to to.
Voleo bih da znam gde su napravljeni ovi snimci.
Dobro i? Zalazes se za uniju sa Turskom?Čuvene turske kaldrme, koje se nalaze svuda od Prizrena do Kalemegdana, skadarlije itd. Traju stolećima, da njih Turci nisu napravili, mi bi i danas išli po njivama i glibu.
SRBISTAN je malo širi pojam. Gde je snimljena?Prva slika je iz SRBISTANA, druga piše gde je, treća skadarlija, četvrta takodje...ne filosofiraj na očigledno.
Neki put kada pročitam genijalne komentare tipa "Knez Lazar je bio loš političar i papučić", pa pogrde na račun nekih naših boraca za slobodu, pomislim da treba porušiti sve spomenike Karađorđu, Milošu, Mihajlu, Milanu, Stepanoviću, Mišiću i svim ostalim "papučićima", "hajducima" i "ratnim zločincima"koji su se borili da nas otrgnu od majčice Turske.Dobro i? Zalazes se za uniju sa Turskom?
Prva slika je iz SRBISTANA, druga piše gde je, treća skadarlija, četvrta takodje...ne filosofiraj na očigledno.
Dobro i? Zalazes se za uniju sa Turskom?
Mislim da je imao bubanj na postolju sa kurblom koja ga okreće.Stavljali su ga u njega kad je bio mali i okretali,posledice danas izlaze na videlo.Verovatno nisi imao (a želeo si) bubanj kad si bio mali ... Sad si porastao pa si došao ovde da lupaš. Iz dana u dan ...
Мјок, видиш да нам поручује да кал дрма (обрати пажњу на велика и мала слова у речи у наслову)... а познајући његов опус на овом форуму, рекла бих да се то односи на Србе, који су, ето, толико заостали и примитивни (као кал) да не могу себи ни путеве да направе, него користе турску калдрму од пре више векова.
У пренесеном значењу то се односи на све патриотски настројене Србе, који коче демократски безалтернативни улазак у Европу... и тај "кал" дрма ли дрма Србијом, дан-данас...
Јел' тако Незнанко, кутопонирули?
vidiš da ovde polovini forumaša treba prevodioc i na srpskom...jadni mali hrčci.
vidiš da ovde polovini forumaša treba prevodioc i na srpskom...jadni mali hrčci.
Auuuu, ti si sou, evo od sad pa ubuduce sve si u pravuvidiš da ovde polovini forumaša treba prevodioc i na srpskom...jadni mali hrčci.
Auuuu, ti si sou, evo od sad pa ubuduce sve si u pravu